Tampereen paras suomalaisten kellomerkkien valikoima löytyy Pirkan Kellosta

Kaupallinen yhteistyö: Pirkan Kello

S.U.F Helsinki, De Motu, Aittokoski, Pook ja Leijona ovat suomalaisia kellomerkkejä, jotka löytyvät Tampereelta Pirkan Kellon myymälästä ja verkkokaupasta.

Tampereen pitkäikäisimpiin kello- ja koruliikkeisiin lukeutuva Pirkan Kello tunnetaan Suomessa suosittujen sveitsiläis- ja japanilaismerkkien (Tissot, Oris, Seiko, Casio, G-Shock, ja Citizen) virallisena jälleenmyyjänä. Näiden rinnalla on vahvana tukijalkana kaupungin kattavin ja Suomenkin mittakaavassa laaja edustus suomalaisia kellomerkkejä.

Laaja edustus on ollut tietoinen valinta, sillä jokainen suomalainen kellomerkki omaa oman vahvan identiteettinsä ja asiakaskuntansa, joita Pirkan Kello haluaa palvella. Siinä missä Malmin lentokentällä päämaajaansa pitävä De Motu on erikoistunut ammattilaistenkin arvostamiin pilottikelloihin, edustavat Stepan Sarpanevan S.U.F Helsinki -merkin kellot käytännönläheisempää ja samalla suomalaisuutta erinomaisesti esiintuovaa maailmaa Paroni-, Myrsky-, 180-, ja tuoreimpana esimerkkinä Flying Finn -mallistojen kautta.

S.U.F Helsinki Vallteri Bottas

Insinöörimäistä lähestymistapaa arvostavalle kiinnostava vaihtoehto on jyväskyläläinen Aittokoski Timecrafts, jonka Fractalis-kellosta löytyy runsaasti uudenlaista ajattelua ja design-ratkaisuja. Fractalis edustaa samalla valikoimamme hintahaitarin yläpäätä.

Aittokoski Fractalis

Pook ja Leijona edustavat Pirkan Kellon helpoimmin lähestyttävää suomalaista kellotarjontaa, joissa hinta ja laatu kättelevät erinomaisesti. Joensuussa toimiva Pook Watches tekee muutaman sadan euron hintaluokassa piensarjoina kelloja, jotka on tehty vahvasti suomalaisella teemalla arkikäyttöön. Tämä “kello on tehty käyttöä varten” -asenne kuvaa Pookin tuotteita erinomaisesti.

Leijona Sport Järwi Wooden Shipwreck Limited Edition

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä esille tuomme suomalaisuuden ikonin, Leijonan. Leijona on ollut monelle se ensimmäinen rannekello ja tämä “kaiken kansan kello” kuvastaa Leijonan tarjontaa tänäkin päivänä. Kellomerkiltä löytyy kattavasti erityylisiä kelloja kaikille kellonkäyttäjille, arjesta juhlaan. Hintaluokka lähtee noin viidestäkympistä ja päättyy muutamaan sataseen. Leijonan ylähyllyltä löytyy hyvät arviot saanut Järwi-sukeltajankellomallisto, jossa on japanilainen automaattikoneisto ja hintaansa nähden mainio viimeistely.

Suomalaista osaamista

Esitellyt kellomerkit edustavat suomalaista osaamista parhaimmillaan eri hintaluokissa, jonka lisäksi kattomme alta löytyy tätä nykyään myös laaja-alaiset kellosepän palvelut. Voit kääntyä puoleemme kaikenlaisissa kelloihin liittyvissä asioissa, eikä kysyminen maksa mitään.

Tervetuloa Tampereelle kelloliikkeeseen, jossa sinua palvelee myös osaava kelloseppä.

Myymälä ja aukioloajat
Kuninkaankatu 19 (kävelykatu)
33210 TAMPERE
ma-pe: 9.30 – 18.00
la: 9.30 – 15.00

Lue myös

Pirkan Kello valittiin vuoden Citizen-kauppiaaksi

Pirkan Kello, yksi Tampereen tunnetuimmista kellosepänliikkeistä on valittu Vuoden Citizen-kauppiaaksi. Tämä kunnianosoitus heijastaa liikkeen sitoutumista laatuun ja asiakaspalveluun suomalaisilla kellomarkkinoilla.Citizen on yksi Pirkan Kellon...

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tampereen paras suomalaisten kellomerkkien valikoima löytyy Pirkan Kellosta

S.U.F Helsinki, De Motu, Aittokoski, Pook ja Leijona ovat suomalaisia kellomerkkejä, jotka löytyvät Tampereelta Pirkan Kellon myymälästä ja verkkokaupasta.Tampereen pitkäikäisimpiin kello- ja koruliikkeisiin lukeutuva...

Pirkan Kellon arvokellot