Pirkan Kellon Arvokello-lounge tuo lisää asiantuntijuutta käytettyjen kellojen kauppaan Tampereella

Tamperelainen Pirkan Kello avasi 9. helmikuuta toiseen kerrokseen pienen, mutta tunnelmallisen loungen käytettyjen arvokellojen asiakkaille.

Käytettyjä kelloja myyvien AD-liikkeiden palvelutarjonta Tampereella paranee, kun myös Pirkan Kello avasi Pre-owned-kellojen asiakkaita palvelevan loungen Kuninkaankadun myymälän toiseen kerrokseen. Kellot ovat tyylikkäästi esillä ja erikoiskahvien äärellä on hyvä tutkiskella potentiaalisia kello-ostoksia.

Käytettyjä arvokelloja voi tutkia kaikessa rauhassa erikoiskahveja hörppiessä.

Pirkan Kellon kellolounge

Kellosepän palveluiden äärellä

Pirkan Kellon loungen etuna on sen välittömässä yhteydessä oleva kellosepän työpiste, joten kaikki asiakasta askarruttavat tekniset kysymykset voi esittää suoraan kellosepälle, jolta saa tarkat tiedot kunkin kellon huolloista ja mahdollisista tulevista huoltotarpeista. Pirkan Kellon käytetyt arvokellot ovat kellosepän tarkastamia, jolloin ajantasainen tieto löytyy läheltä.

Pirkan Kello - kelloseppä työssään.
Pirkan Kellon toisessa kerroksessa sijaitsevan arvokello-loungen yhteydessä on myös kelloseppien työpiste.

“Käytettyjen kellojen jälleenmyynnissä kellosepän läsnäolo on välttämätön”, toteaa Pirkan Kellon yrittäjä Jussi Andreasen. “Asiakas saa kysyä suoraan kellosepältä kysymyksiä, joihin myyjätkään eivät välttämättä osaa vastata. Meillä on ollut lähtökohtana asiakkaan palvelu parhaalla mahdollisella tavalla.”, jatkaa Andreasen.

Pirkan Kellon yrittäjä Jussi Andreasen (oikealla) on iloinen siitä, miten pre-owned-liiketoiminta on kehittynyt parin vuoden aikana. Kuvassa vasemmalla on Pirkan Kellon arvokellopalvelupuolen tuorein vahvistus, Ilkka Sirkiä.
Pirkan Kellon arvokello-loungen ehdoton katseenvangitsija on vanha ja tyylikäs kassakaappi, jonka sisältä löytyy runsain mitoin pre-owned -helmiä.

Pirkan Kellossa toimivan kellosepän läsnäolo kelloloungen yhteydessä on kieltämättä ehdoton kilpailuetu Tampereen käytettyjen kellojen kivijalkamyymälöitä vertailtaessa. Sellaisenaan tunnelmallinen soppi, jossa voi keskittyä ostoksiin on tervetullut lisä.

Lue lisää