Ostaisitko tämän hirvityksen 3,4 miljoonalla eurolla – kullalla päällystetty Pontiac Trans Am etsii uutta omistajaa

Superrikkaat ovat joskus intoutuneet päällystämään kullalla mm. Rolls-Royceja ja Lamborghineja, jotta autojen statusarvoa on saatu nostettua ainakin niiden omistajien silmissä vieläkin korkeammalle. Lopputulokset ovat yleensä olleet varsinaisia mauttomuuden huippuja, koska rahalla ei tunnetusti voi ostaa tyyliä.

Nyt saksalaisella Mobile.de-autonmyyntisivustolla on tarjolla vähän arkisempi menopeli, joka on päässyt tai joutunut samanlaisen käsittelyn kohteeksi. Kyseessä on vuoden 2002 Pontiac Trans Am, jollaisen saa normaalisti varsin edullisesti.

pontiac_2

Tämän Pontiacin kohdalla kaikki on kuitenkin toisin, koska auto on päällystetty 24 karaatin lehtikullalla sekä ulkoa että sisältä. Jenkkisporttiin on lisäksi kiinnitetty yli 300 000 Swarovskin kristallia eri paikkoihin, ja myyjä mainostaa, että Trans Amilla voi silti ajaa kelillä kuin kelillä. Autoa kehutaan ilmoituksessa laadukkaasti tehdyksi taideteokseksi, mistä voidaan olla montaa mieltä.

pontiac_3

Pontiac näyttää suoraan sanottuna aivan hirvittävältä. Bling bling -tuunauksen viimeistelevät Lambo-tyyliset ovet ja halvannäköiset kromivanteet, joten tyyli on ainakin yhtä mautonta joka paikassa autoa. Tekniikasta myynti-ilmoituksessa ei mainita halaistua sanaa, mutta sillä ei liene niin väliä tämäntyyppisessä rakennelmassa. Pellin alla on todennäköisesti joko alkuperäinen V6 tai V8, ja ajomäärä on 14 vuoden ikäiselle autolle varsin kohtuulliset 80 tuhatta kilometriä. Trans Amilla on ollut tänä aikana vain yksi omistaja, joten tuunaukset ovat hänen käsialaansa.

Suosittelemme

pontiac_5

Autosta pyydetään järjetöntä 3,4 miljoonan euron summaa, joten ostajakandidaatteja ei ole varmasti jonoksi asti. Kuinkahan paljon kullasta ja kristalleista saisi, jos ne repisi Pontiacista irti ja kärräisi loppuviritelmän lähimmälle kaatopaikalle?

pontiac_4

LähdeCarscoops

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat