Haluaisitko vanhan Toyotan sportti-Bentleyn kuorissa – nyt sellainen olisi tarjolla

Maailmalla liikkuu vaikka minkälaisia replicoita, mutta kovin monelle ei ole varmaankaan tullut tähän mennessä mieleen muuttaa Toyota Supraansa Bentley Continental GT:n näköiseksi. Nyt tämäkin on kuitenkin nähty.

Netissä on nimittäin myynnissä Hollantiin rekisteröity vuoden 1992 Toyota Supra, joka näyttää kaikkea muuta kuin Toyotalta. Autoon on leivottu kiinni Bentleyn coupén nokka sekä perä, ja lopputulos näyttää hämäävän aidolta ainakin kauempaa katsottuna. Replica-osat lienevät lasikuitua, mutta ainakin etu- ja takavalojen mainostetaan olevan aitoja Bentleyn osia.

replica_2

Myyjä kehuu, että Toyotan koria ei ole hitsattu tai leikattu, joten Continental GT:tä imitoivat osat on todennäköisesti ruuvattu tai liimattu Supraan kiinni. Kakku on vielä kuorrutettu GT3 R -sporttiversiota muistuttavilla tarroilla ja isolla takasiivellä, joten katu-uskottavuus on ainakin kohdallaan. Lisäksi takavetoisen Supran käyttäminen pohjana on mahdollistanut jopa urheilullisemmat mittasuhteet kuin aidossa Bentleyssä, koska replican nokka näyttää alkuperäistä pidemmältä.

replica_3

Aidossa GT3 R:ssä on 580-heppainen tuplaturbo-W12, mutta replicassa joudutaan tyytymään perusmallisen Supran kolmelitraiseen vaparikuutoseen. Sen tuottamat 220 hevosvoimaa välitetään takapyörille nelipykäläisen automaatin kautta, joten suorituskyky ei ole ihan samaa luokkaa kuin esikuvassa.

Suosittelemme

replica_5

Auton varusteisiin kuuluu säädettävä alusta sekä 20-tuumaiset pyörät, ja se luvataan toimittaa ostajalle tuoreilla öljyillä sekä nesteillä. Koko komeudesta pyydetään 13 450 euroa, eli paljon tämän halvemmalla ei ”Continental GT:n” ratin taakse taida päästä. Toisaalta neloskorinen Supra olisi monien mielestä varmasti paljon haluttavampi tapaus alkuperäisenä Toyotana, koska se kuuluu tuning-harrastajien kulttiautoihin, jolla on tärkeä rooli mm. The Fast and the Furious -leffasarjassa.

replica_4

LähdeCarscoops

Aihepiirin uusimmat

Volkswagenin ensimmäinen sähköfarmari esiteltiin – ID.7 Toureriin saa myös uuden isomman akun

Täyssähköisten farmarien varsin harvalukuinen joukko täydentyy Volkswagen ID.7 Tourerilla, joka sai nyt virallisen esittelynsä. Sähköfarmari tarjoaa tähän asti tarjolla ollutta sedania enemmän kapasiteettia niin tavaratilan kuin akunkin osalta.

Stellantis palkitsee työntekijöitään viime vuoden myynneistä miltei kahdella miljardilla eurolla

Viime vuoden vahvan myynnin jälkeen Stellantis palkitsee ahkeroijansa tuoreella ja muhkealla potilla, sillä työntekijät saavat yhteensä huikeat 1,9 miljardia euroa.

Nelipaikkaisten avo-Mersujen perinteet jatkuvat – uusi CLE Cabriolet korvaa sekä C- että E-sarjan avomallit

Mercedes esitteli viime kesänä aiemmat C- ja E-luokan coupét korvaavan kaksiovisen CLE Coupén, ja samassa yhteydessä vilautettiin myös avoversion ensimmäiset kuvat. Nyt CLE Cabrioletista julkaistiin kaikki viralliset tiedot sopivasti ennen keväällä tapahtuvaa myynnin aloitusta.

Tästä piti tulla BMW i8:n seuraaja – klassisen M1:n henkeä tavoitellut i16 ei kuitenkaan päässyt tuotantoon

BMW:n M-divisioonan lippulaivana toimiva möhkälemäinen XM-katumaasturi on herättänyt melkoisesti tunteita, joista useimmat eivät ole kovin positiivisia. Tunnemyrskyä ei liennyttäne sekään tieto, että asioiden mentyä toisin baijerilaisten valikoimaan voisi nyt kuulua keskimoottorinen urheiluauto alkuperäisen M1:n hengessä.

Tyyliniekan uusimmat