Äänestä vuoden kellomallistoa – Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021

Watch Awards Finland 2021 palkitsee viime vuoden parhaimmiston. Vuoden kellomallisto -kategoriassa ovat yleisöäänestyksessä ehdolla: 

Baume & Mercier Riviera

Baume & Mercier esitteli viime vuonna viidenteen sukupolveen edenneen Riviera-malliston, joka täytti samalla valmistajan nykymallistosta puuttuneen, sporttikellojen mentävän aukon. Uutuusmallisto sai positiivisen vastaanoton ja löysi oman vannoutuneen asiakaskuntansa. Ei siis ihme, että Riviera on Baume & Mercierin globaali keihäänkärki.

**

Certina DS Action Diver 38

Certinan DS Action Diver -sukeltajankellomallisto sai odotetun pienemmän kokoluokan, kun valmistaja esitteli 38 millimetrin kokoiset sukeltajankellonsa. Tämä alle tuhannen euron hintaluokkaan sijoittunut mallisto on ollut Certinan syömähammas ja voittanut puolelleen paljon uusia asiakkaita. Mallisto on ollut suomalaisille jälleenmyyjille kaupallisesti merkittävä.

**

Jurmo Sisu

Jurmo esitteli Sisu-mallistonsa virtuaalisesti keväällä 2021. Vahvasti kustomointiin perustuva skeletonmallisto on ollut Jurmolle kaupallinen menestystarina, mallisto josta Jurmo pitkälti tänä päivänä tunnetaan. Reilun kahden tuhannen euron hintaisena Sisu on ollut myös suomalaisille saavutettavissa oleva arvokello. Huomionarvoista on myös se, että Sisut valmistetaan pitkälti Jurmon työpajalla Otaniemessä.

**

Oris Cotton Candy

Vuoden ehkä odottamattomin myyntimenestys oli Oriksen pastellinsävyinen Cotton Candy -kellomallisto. Sixty-Fiven pohjalle toteutettu 38 millimetrin kokoinen pronssikuorinen ja -rannekkeinen mallisto herätti jälleenmyyjien keskuudessa ensin hieman epäluuloa, mutta lopulta kaikille myytiin “ei-oota”, koska kuluttajat tykästyivät mallistoon toden teolla.

**

Tissot PRX

Tissot PRX oli vuoden suurimpia hittejä, niin Suomessa kuin maailmalla. Kvartsi- ja automaattimallit osuivat juuri oikeaan hetkeen pinnalle nousseeseen integroitujen sporttikellojen trendiin lyömättömällä hintapositiolla (noin 500-800 euroa). PRX-mallisto nosti samalla Tissotin kellomaailman huulille.

**

Voit äänestää omaa ehdokastasi 9.5.2022 kello 12 saakka.

Näin äänestät

Äänestys tapahtuu klikkaamalla ensin ehdokkaan kohdalla olevaa ÄÄNESTÄ-painiketta. Seuraavaksi ääni vahvistetaan antamalla oma sähköpostiosoite, ja klikkaamalla Äänestä nyt -painiketta. Järjestelmä lähettää sähköpostiin nelinumeroisen koodin, joka syötetään ruudulla näkyvään “Enter OTP Code” -kenttään, ja klikataan “Confirm”, ja äänestys on valmis.

Käytämme sähköpostiosoitteita ainoastaan äänien vahvistamiseen tämän äänestyksen yhteydessä. Emme luovuta äänestyksen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitteita eteenpäin, emmekä käytä niitä markkinointi- tai muissa tarkoituksissa. Sähköpostiosoitteet säilytetään vain äänestyksen ajan, ja poistetaan järjestelmästä, kun äänestyksen voittaja on ratkennut ja julkistettu.

Vuoden kellomallisto 2021 Päättynyt

 • Baume & Mercier Riviera
  Olet jo äänestänyt!
  2% 6 / 286

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Certina DS Action Diver 38
  Olet jo äänestänyt!
  3% 9 / 286

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Jurmo Sisu
  Olet jo äänestänyt!
  84% 241 / 286

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Oris Cotton Candy
  Olet jo äänestänyt!
  3% 9 / 286

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi
 • Tissot PRX
  Olet jo äänestänyt!
  7% 21 / 286

  Vahvista

  Tarkista sähköpostisi

Aihepiirin uusimmat