Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy – syötävän hyvännäköinen “hattara”

Watches & Wonders 2021

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Oris esitteli Divers Sixty-Five kelloon perustuvan Cotton Candy -mallin, jonka tarkoitus on tuoda valoa pimeyteen ja hymy huulille.

Oris on vahvasti mukana 7.4.2021 alkaneessa digitaalisessa Watches & Wonders -tapahtumassa, ja avasi pelin huippukovalla ammattisuklarilla, josta kirjoitimme aiemmassa jutussamme. Tämän kellon kohdalla ei pääpaino ole todellakaan ammattikäytössä, vaan Oriksen mukaan kellolla halutaan tuoda valoa pitkän ja pimeän tunnelin päähän, ja saada hymy ihmisten huulille.

Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy

38 millinen kello on sopivasti unisex-kokoinen, ja sen kuori, kehä, nuppi, sekä ranneke ovat täyttä pronssia. Pronssin patinoituminen ajan ja käytön myötä tuo vielä oman mausteensa kokonaisuuteen, ja kello heijastaa siten kantajansa elämää ja sen vaiheita.

Raikkaat kellotaulun värit muistuttavat hattaran värejä, ja tarjolla on kolme vaihtoehtoa: taivaan sininen, villin vihreä ja huulipunan punainen. Kellotaulua suojaa Divers Sixty-Five mallistolle ominainen korkea ja molemmin puolin kupera safiirilasi, joka on sisäpuolelta heijastesuojattu. Tuntimerkinnöissä ja osoittimissa on reilut Super-Luminova upotukset, joiden ansiosta aika näkyy selvästi myös pilkkopimeässä.

Suosittelemme

Koneistona Cotton Candyssä on automaattiviritteinen Sellita SW200-1 -koneistoon perustuva Oris 733, joka tarjoaa 38 tunnin käyntivaran. Toimintoina tarkan ajan näyttämisen lisäksi, kello kuuden kohdalta löytyy päivämääränäyttö. Kellossa on suklarityyliin vain yhteen suuntaan pyörivä kehä, ruuvilukittava nuppi ja vesitiiviys 100 metriin, mutta varsinaiseen sukeltamiseen suosittelemme vaikka AquisPro-sarjaa. Cotton Candy sopii mainiosti mukaan kesäiselle rannalle ja tuomaan hauskuutta niin kantajalleen kuin muillekin.

Oris: Watches & Wonders 7.4.2021

Pähkinänkuoressa:

 • Malli: Oris Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’
 • Mallinumerot:
  01 733 7771 3155 (Sky Blue)
  01 733 7771 3157 (Wild green)
  01 733 7771 3158 (Lipstick pink)
 • Koneisto: Oris 733
 • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
 • Käyntivara:  38 tuntia
 • Kuoren materiaali: pronssi
 • Kuoren halkaisija:  38 mm
 • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
 • Vesitiiviys: 100 m
 • Ranneke: pronssi tai nahka
 • Hinta: nahkarannekkeella noin 2200 ja pronssisella rannekkeella noin 2500 euroa

Kelloa myy Suomessa: Kultakeskuksen jälleenmyyjät

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat