Certina DS Action Diver 38 – enemmän kelloa pienemmässä koossa

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Certina on laajentanut DS Action Diver -sukeltajankellomallistoaan 38 millimetrin kellomalleilla. 

Certina on sementoinut asemansa arvokellojen entry level -kategoriassa. Perinteisellä yli 130-vuotiaalla merkillä on nykymallistossaan neljä eri päämallistoa (Aqua, Heritage, Sport, Urban) joista vesiurheiluun ja sukeltamiseen suunnattu Aqua on valmistajan syömähammas. Päämalliston syömähampaana on toiminut DS Action Diver -mallisto, joka sai hiljattain odotetun lisäyksen 38 millimetrin kokoluokkaan.

DS Action Diver on Certinan malliston moderni ykköskello vesiurheiluun, rannalle ja sukeltamiseen. Metallirannekkeen, vastapäivään pyörivän kellonkehän ja ruuvattavan vetonupin myötä kello on sporttinen yleiskello. DS Action Diveria on ollut tähän asti tarjolla isommassa koossa, mutta pienemmän uutukaisen myötä kello on nyt saatavilla klassisemman koon ystäville. Trendi oli pitkään isojen kellojen suuntaan, nyt lienee vuorossa taas paluu pienempiin kokoluokkiin. “Kolmekasi” on myös monikäyttöinen kello siinä mielessä, että se sopii sekä miesten että naisten ranteeseen.

38 millimetrin teräksinen kokonaisuus

Muutos edellisestä koosta – 43 mm – on melkoisen suuri. Hyvä muotoilu tekee usein kellosta joko kokoaan isomman tai pienemmän ranteessa. Tässä tapauksessa kello on siroa kokoaan isompi ja sen myötä rannetuntuma on erittäin hyvä. Kellon paksuus 12,2 millimetriä ja korvakkeiden väli 19 millimetriä täydentää kompaktin kokonaisuuden.

DS Action Diver 38 - takakansi
Kilpikonnankuori symboloi kestävyyttä ja lujuutta. Nämä ominaisuudet löytyvät kaikista Certinan kelloista.

DS Action Diver 38:ssa on kaikki mitä klassiselta sukeltajankellolta osaa odottaa; selkeälukuinen kellotaulu heijastesuojatulla safiirilasilla, yksisuuntainen kellonkehä (tehty alumiinista), 300 metrin vesitiiviys (ISO 6425 laatustandardi), tukeva ruuvilukittava vetonuppi kruunusuojalla, sekä sukellusjatke tukevassa metallirannekkeessa.

Kellon sisällä sykkii klassiseen ETA 2824- automaattikoneistoon perustuva Certina Powermatic 80.611 (käyntivara 80 tuntia). Koneistossa on antimagneettinen Nivachron- spiraali, joka takaa entistä paremman tarkkuuden ja antimagneettisuuden.

Suosittelemme

Värivaihtoehtoja on neljä: sininen ja musta taulu teräskuorella sekä mielenkiintoinen two tone -kokonaisuus mustalla taululla – sekä mustalla tai vihreällä kellonkehällä. Viimeksi mainittu erottuu edukseen raikkaana kullan, vihreän ja mustan yhdistelmänä. 

Vihreän ystäville on luvassa lähiaikoina hyviä uutisia, sillä mallisto laajenee mallilla, jossa on vihreä kellotaulu ja kellonkehä.

Certina DS Action Diver - 38 mm
Valikoiman helmi – kullan ja vihreän raikas yhdistelmä

Certina DS Action Diver 38 tarjoaa laadukkaan ja jämäkän sukeltajankellon erittäin kilpailukykyiseen hintaan tuhannen euron hintaluokassa – tai oikeastaan mennen reippaasti sen alle. Valitako sveitsiläinen vai japanilainen kello, siinäpä pulma. Jos valinta kääntyy ensin mainittuun, Certina on varma valinta. Kattavan jälleenmyyjäverkoston löydät täältä.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Certina
 • Malli: DS Action Diver 38
 • Koneisto: Powermatic 80.611
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 80 tuntia
 • Kuori: ruostumaton teräs
 • Kuoren halkaisija: 38 mm
 • Kellon paksuus: 12,2 mm
 • Lasi: safiiri
 • Vesitiiviys: 300 m (30 ATM)
 • Ranneke: teräs
 • Rannekkeen leveys: 19 mm
 • Hinta: 780 €

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat