Varma kevään merkki – Hot Rod & Rock Show täytti jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen

Kevään harrasteautonäyttelyiden sarja sai viime viikonloppuna jatkoa Tampereella, kun paikallisten suussa edelleen Pirkkahallina tunnetussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettiin perinteinen Hot Rod & Rock Show. Tampereen näyttelyllä on lähes yhtä pitkät perinteet kuin Helsingin American Car Show’lla, koska ensimmäinen Hot Rod & Rock Show pidettiin jo vuonna 1980.

Tänä vuonna näyttely päästiin järjestämään toista kertaa koronan mukanaan tuoman pakkotauon jälkeen. Viime vuonna mukaan ei ehditty saada show’n nimen Rock-osasta vastaavia bändejä, mutta tällä kerralla nekin olivat jälleen paikalla. Esiintymislava oli tosin sovitettu E-hallin toiseen päähän, joten euro- ja tuning-kalustolle, rekoille sekä kilpureille oli hieman vähemmän tilaa kuin joskus ennen.

Päähalli oli tuttuun tapaan pyhitetty pääosin jenkkiautoille, mutta esillä oli myös entistä enemmän moottoripyöriä. Se näkyi autojen määrässä, joka tuntui hieman takavuosia pienemmältä. Myöskään ulkomaisten tähtirakentajien luomuksia ei Tampereella tänä vuonna nähty, mutta kalusto oli silti kovatasoista. Ja olipa paikalla ainakin yksi “julkkisautokin”, eli uransa jo lopettaneen NHL-tähti Vesa Toskalan tummanpuhuva pro touring -tyylinen Ford Mustang.

Seuraavaksi näyttelyjuttujen sarja jatkuu Lahden Classic Motor Show’n merkeissä vajaan kahden viikon kuluttua. Sitä ennen voi vielä tutustua Tampereen näyttelyn parhaisiin paloihin:

Suosittelemme

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Tyyliniekan uusimmat