Varma kevään merkki – Hot Rod & Rock Show täytti jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen

Kevään harrasteautonäyttelyiden sarja sai viime viikonloppuna jatkoa Tampereella, kun paikallisten suussa edelleen Pirkkahallina tunnetussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettiin perinteinen Hot Rod & Rock Show. Tampereen näyttelyllä on lähes yhtä pitkät perinteet kuin Helsingin American Car Show’lla, koska ensimmäinen Hot Rod & Rock Show pidettiin jo vuonna 1980.

Tänä vuonna näyttely päästiin järjestämään toista kertaa koronan mukanaan tuoman pakkotauon jälkeen. Viime vuonna mukaan ei ehditty saada show’n nimen Rock-osasta vastaavia bändejä, mutta tällä kerralla nekin olivat jälleen paikalla. Esiintymislava oli tosin sovitettu E-hallin toiseen päähän, joten euro- ja tuning-kalustolle, rekoille sekä kilpureille oli hieman vähemmän tilaa kuin joskus ennen.

Päähalli oli tuttuun tapaan pyhitetty pääosin jenkkiautoille, mutta esillä oli myös entistä enemmän moottoripyöriä. Se näkyi autojen määrässä, joka tuntui hieman takavuosia pienemmältä. Myöskään ulkomaisten tähtirakentajien luomuksia ei Tampereella tänä vuonna nähty, mutta kalusto oli silti kovatasoista. Ja olipa paikalla ainakin yksi “julkkisautokin”, eli uransa jo lopettaneen NHL-tähti Vesa Toskalan tummanpuhuva pro touring -tyylinen Ford Mustang.

Seuraavaksi näyttelyjuttujen sarja jatkuu Lahden Classic Motor Show’n merkeissä vajaan kahden viikon kuluttua. Sitä ennen voi vielä tutustua Tampereen näyttelyn parhaisiin paloihin:

Suosittelemme

 

Lue lisää