Uuteen BMW 7-sarjaan ennennäkemätön B&W -audiojärjestelmä – kaiuttimien valmistuksessa käytetty timantteja

Brittiläinen äänentoiston pioneeri Bowers & Wilkins esitteli uuden BMW 7-sarjan yhteydessä audiojärjestelmän, mitä ei ole ennen nähty autoissa. Diamon Surround Sound -järjestelmä on huipputekniikkaa ja se sisältää mm. kaiuttimia joiden valmistuksessa on käytetty timantteja.

DSS-järjestelmän diskattikaiuttimissa on käytetty timanteista tehtyä, erittäin ohutta kalvoa, jonka akustiset ominaisuudet ovat valmistajan mukaan lyömättömät. Kalvot ovat erittäin kevyet, lujat ja tuottavat kristallinkirkkaan saundin.

BMW 7:n Diamond Surround Sound -järjestelmä sisältää peräti kuusitoista kaiutinta. Kolme 25mm Diamond Dome Nautilus™ -diskanttia, neljä 25mm Aluminium -diskantti, seitsemän Kevlar ® -keskikaiutinta ja kaksi 217mm Rohacell® subwooferia! Vahvistin on kymmenenkanavainen ja tehoa irtoaa kolossaaliset 1400 Wattia. Lisäksi järjestelmästä löytyy viisi erilaista kuuntelutilaa: Studio, Concert, On stage, Cinema, Lounge.

Huippulaadukkaan äänen lisäksi, kaiuttimet myös näyttävät upeilta. BMW:n ja B&W:n insinöörit ovat lyöneet hetkeksi päänsä yhteen ja tuottaneet saumattomasti autoon istuvat, upeannäköiset luomukset.

bowerwilkins2

Lue lisää