Upea, lähes miljoonan euron Aston Martin bongattu Pariisin kaduilla

Autogespot-sivuston käyttäjä nimeltä fanbuga75, oli saanut napattua Pariisin kaduilla useamman kuvan upeasta ja erittäin ekslusiivisesta Aston Martin Lagonda -luksusautosta.

Alkuperäistä Lagondaa valmistettiin vuosina 1976-1989 ja auto muistetaan suurista ja erittäin kulmikkaista linjoistaan. Aston Martin on päivittänyt Lagondan tälle vuosituhannelle ja tulos on huikean näköinen. Laatikkomaisuus on historiaa ja uusi Lagonda on erittäin virtaviivainen edustusauto.

Lagonda ei todellakaan löydä tietään jokaisen halukkaan autotalliin, sillä sen hinta kotimaassaan Englannissa on peräti 696 000 puntaa, eli noin 920 000 euroa. Mikäli auto tuotaisiin Suomeen, sen hinta nousisi helposti yli miljoonaan euroon!

Yli viisimetrisen Lagondan omistajuus on “anottavissa” Aston Martinin kotisivuilla olevalla lomakkeella ja todennäköisimmin Aston ei ole valmis myymään erittäin rajoitetusti valmistettavaa autoa kenelle tahansa ökyilijäöykkärille.

Lagondan konehuoneesta löytyy Rapide S:stä tuttu vapaasti hengittävä 5.9 litrainen V12 -moottori, josta irtoaa mukavat 559 hevosvoimaa. Edustusautolle on tarjolla mukavat huippunopeudet, sillä Lagondan kattonopeus on valmistajan mukaan peräti 322 km/h.

wcf-aston-martin-lagonda-aston-martin-lagonda-in-paris (2)

Suosittelemme

Lisää kuvia autosta osoitteessa: Autogespot.com

Lue lisää