Tyylirikko vai ei – tämä Ferrari Testarossa on Liberty Walkin tuunaama

Ferrari Testarossaa ikonisempaa 1980-luvun urheiluautoa ei maailmasta juuri löydy. Miami Vicestakin tutun Testarossan muhkeat linjat ovat peräisin Pininfarinan kynästä, ja niihin koskemista voitaisiin joissakin piireissä pitää lähes pyhäinhäväistyksenä.

Tästä huolimatta japanilaiselle Goo Net -huutokauppasivustolle on ilmestynyt myyntiin punainen Testarossa, joka on ollut nousevan auringon maan tunnetuimpien tuning-pajojen joukkoon kuuluvan Liberty Walkin käsittelyssä. Yleensä firma on keskittynyt vähän uudempiin autoihin, mutta lähes neljän vuosikymmenen ikäinen Maranellon orikaan ei näytä olevan sille pyhää maaperää.

Liberty Walkin tavaramerkkeihin kuuluvat mustat ulkopuolelta ruuvatut lokasuojanlevitykset, jotka tekevät Testarossasta entistäkin muhkeamman ilmestyksen. Lisäksi etu- sekä sivuhelmat ulottuvat alkuperäistä matalammalle, ja takapuskurin alareunaan on sovitettu räätälintyönä tehty diffuusori. Sitä täydentää perän jättöreunan spoileri. Paikallaan seisoessaan Ferrari on lähes maassa kiinni korkeussäädettävän ilmajousituksen ansiosta.

Tuning-tyyli viimeistellään leveälippaisilla mustilla vanteilla, Tubin vakiota äänekkäämmällä putkistolla sekä etuvalojen kirkkaammilla HID-polttimoilla. Varsin rankasti muokatun auton lähtökohtana olisi luullut olevan enemmän käytetty yksilö, mutta huutokauppasivuston mukaan Ferrarin ajomäärä on ainoastaan 13 000 kilometriä.

Suosittelemme

Liberty Walkin tekemän tuningin ajankohdasta ei ole tietoa, mutta auton tyylin perusteella se on syntynyt joskus viimeisen vuosikymmenen aikana. Japania osaamattomalle lopullinen myyntihintakaan ei aukea, mutta ehkäpä Liberty Walkin maine saa jonkun maksamaan tästä luomuksesta jopa alkuperäiskuntoista Testarossaa enemmän.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat