Teslan pick-upin tulo viivästyy ensi vuoteen – Cybertruckin tuotantomallista tehdään myös hieman konseptiautoa pienempi

Alun perin ilmoitettujen aikataulujen venymiset eivät ole mitään uutta Teslalla. Tulevan Cybertruckin tuotannon alun viivästymisestä ensi vuoteen liikkui jo huhuja, ja nyt sähköautovalmistaja vahvisti asian myös virallisesti.

Tesla ilmoitti tämän vuoden toisen neljänneksen talousluvuista kertoessaan, että Cybetruckin valmistus Teksasin Austinissa sijaitsevalla tehtaalla alkaa vasta pienemmän Model Y -crossoverin jälkeen. Tuolloin kalifornialaislähtöinen sähköautopioneeri ei vielä ilmoittanut tarkkaa ajankohtaa, mutta tämä tieto on nyt lisätty Cybertruckin konfigurointisivulle netissä. Asiakkaat voivat kuulemma täydentää konfigurointinsa, kun tuotannon alku lähestyy vuonna 2022.

Lähes kaikkien suut auki loksauttanut Cybertruck-tutkielma esiteltiin jo marraskuussa 2019, eli tuolloin ennakkovarauksen tehneet asiakkaat joutuvat odottamaan futuristista pick-upiaan selvästi yli kahden vuoden ajan. Tämä ei ole kuitenkaan mitään verrattuna Teslan rekan nuppiin ja maailman nopeimpien tuotantoautojen joukkoon pyrkivään uuteen Tesla Roadsteriin. Nämä mallit esiteltiin nimittäin jo loppuvuodesta 2017, ja tuotannon alku ei ole vieläkään näköpiirissä.

Cybertruckin lopullinen muoto lyötiin lukkoon ilmeisesti vasta vähän aikaa sitten. Kulmikas design seurannee tiiviisti konseptin jalanjäljillä, mutta pick-upista tulee Teslan sisäpiiriläisiltä kuultujen tietojen mukaan noin kolme prosenttia tutkielmaa pienempi. Näin autolla pääsee helpommin läpi esimerkiksi ahtaista tunneleista, joissa konsepti-Cybertruckilla olisi tullut jo liian tiukat paikat Yhdysvaltojen kotikonnuillakin.

Suosittelemme

Teslan insinööripuolen toiminnoista vastaava Lars Moravy vahvisti jo, että pick-upissa käytetään yhteisiä komponentteja Model Y-crossoverin kanssa. Perusrakenne ja monet isommat valuosat ovat kuulemma samoja kuin crossoverissa, jota valmistetaan Austinin tuotantolaitoksen lisäksi Teslan uudessa Euroopan-tehtaassa Berliinissä. Tällä hetkellä Model Y:n tuotannon saaminen vauhtiin on etusijalla, mutta Cybertruckin osaltakin päästään beta-vaiheeseen vielä tämän vuoden aikana.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat