Tesla on väitetysti keskeyttänyt Cybertruckin toimitukset tuulilasinpyyhkijän moottorivian vuoksi

Amerikkalainen sähköautovalmistaja Tesla on myöntänyt joillekin Cybertruck-auton omistajille, että tuulilasinpyyhkimien moottoreiden vaihtaminen kestää useita viikkoja.

Suositulta Cybertruck Owners Club -foorumilta tihkuu tietoja, että kaikkien Teslan Cybertruck -mallien toimitukset keskeytettiin viime lauantaina ainakin viikon ajaksi. Vaikka tietoa ei ole vielä virallisesti kyetty varmistamaan, ovat monet autonomistajat kertoneet, että Tesla on viivästyttänyt ajoneuvojensa toimituksia pyyhkimen ongelman vuoksi.

Koska autonvalmistaja ei ole vielä julkaissut Cybertruckin tuulilasimoottoriin liittyvää takaisinkutsua, on vaikea sanoa tarkemmin, mikä pyyhkimen moottoriongelmat aiheuttaa. Useat omistajat ovat kuitenkin valittaneet siitä, että lava-auton massiivinen yksittäinen pyyhkimen sulka ei yksinkertaisesti toimi. Monet ongelmasta kärsineet ovat ehtineet jo valittaa, että moottoreiden vaihtaminen kestää useita viikkoja.

Eräs Cybertruckin omistaja foorumilla kertoo, että hänen täytyi soittaa Teslan tiepalveluun, kun hän oli juuttunut myrskyyn toimimattoman pyyhkimen kanssa. ”Lähdin tiistaina Floridasta, ja ehdin ajaa noin 20 mailia, kunnes alkoi sataa. Minun piti istua Dunkin Donutsissa kolme ja puoli tuntia, ja soittaa Teslan tiepalveluun, koska en nähnyt eteeni”, foorumin jäsen Cnod kirjoittaa. “He kertoivat, että menee muutama viikko ennen kuin pyyhkimen moottori voidaan vaihtaa”.

Näyttääkin siltä, että useat muutkin auton ostaneet ovat saaneet sen pyyhkijällä, joka ei koskaan ole toiminut kunnolla, ja se on pitänyt korjata. Eräs jäsen toteaakin, että “ilmeisesti kaikki vanhat moottorit hajoavat, ja että sen varaosalla on uusi osanumero”. Tilanteen tekee noloksi, että ongelma kuulostaa alun alkaenkin vialta, joka olisi testausvaiheessa pitänyt huomata.

LähdeCarscoops

Lue lisää