Terästetty perheklassikko – Alfaholicsin Giulia Super R 270 on todellinen susi lammasten vaatteissa

Isossa-Britanniassa toimiva Alfaholics on erikoistunut nimensä mukaisesti Alfa Romeon klassikkomallien paranteluun restomod-hengessä. Firman tekemä coupé-korinen GTA-R on saanut monen entusiastin kuolan valumaan, mutta kaksiovinen sportti ei sovi välttämättä kaikille asiakkaille.

Niinpä saman paketin saa nyt myös neliovisen Giulian astetta huomaamattomammissa ja kulmikkaammissa kuorissa. Tekniikan osalta ei ole tarvittu isoja muutoksia, koska Giulia ja GTA on tehty saman pohjalevyn varaan. Alfaholicsin neliovinen luomus on nimetty Giulia Super R 270:ksi, ja se on rakennettu yhtä tinkimättömällä tyylillä ja asenteella kuin firman tähänastiset coupé-koriset kaksioviset restomodit.

Kuva: Alfaholics

Niinpä sedaniin on sovitettu käytännössä kaikki GTA-R:stä tutut suorituskykyä kohentavat palikat. Vaikka Giulian perässä komeilee edelleen alkuperäinen 1.3-merkki, harmaata porrasperää vauhdittaa todellisuudessa täysalumiininen 2,3-litrainen nelonen. Se on saanut kylkeensä läppärungot ja Motecin moottorinohjausyksikön. Näillä eväillä saadaan tarkalleen 243 hevosvoiman huipputeho 7000 kierroksen kohdalla.

Kuva: Alfaholics

Teho-painosuhde on enemmän kuin kunnossa, koska auto painaa alle 900 kiloa esimerkiksi hiilikuituisen konepellin ja muiden päivitysten ansiosta. Niihin kuuluvat esimerkiksi jousituksen titaaniset komponentit, jotka on lainattu GTA-R:stä. Sisustassa coupén osia ei ole sen sijaan voitu hyödyntää. Tyyli on edelleen klassinen periodikorrekteja penkkejä myöten, mutta katseelta piiloon on sovitettu esimerkiksi puhelimen langaton latausmahdollisuus.

Kuva: Alfaholics

Auton iso ratti on kuitenkin edelleen alkuperäinen GTA-R:ssä hyödynnetyn pienemmän kisatyylisen ohjauspyörän sijasta. Hieman suurempi ruori sopii hyvin autoon, jota ei ole edes tarkoitettu radalle. Terästetty Giulia on sen sijaan parhaimmillaan kaikenlaisilla maanteillä tekemässä kuskinsa onnelliseksi, kuten Hagertyn Henry Catchpole toteaa oheisella videolla:

Kuva: Alfaholics
LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat