Tässä on Reckless Loven Olli Hermanin uusi lelu – custom-Harrikka Penelope tehtiin räätälintyönä rocktähdelle

Reckless Loven laulaja Olli Herman kuuluu nykyään vannoutuneiden harrikkamiesten kastiin. Hänen tiensä kulki heti moottoripyöräkortin saamisen jälkeen Tampereen H-D-kauppaan, jossa lapsuuden haave Harley Davidsonin chopperin omistamisesta sai taas siivet selkäänsä.

Olli kertoo unelmoinnistaan näin: ”Olen aina halunnut Harley-Davidsonin, sillä minulle se on osa rock-elämäntapaa. Myös kaikki idolini ajoivat Harrikkaa – aina Billy Idolista David Lee Rothiin, ja Mötley Crüen kavereista W.A.S.P.:n Blackie Lawlessiin sekä Judas Priestin Rob Halfordiin. Lopulta tein päätöksen pyörän hankkimisesta äänen perusteella. Kun kuulin Harrikan moottorin käyvän ensimmäistä kertaa elämässäni, olin myyty. Päätin saman tien, että jonain päivänä hankin tuollaisen”.

Herman kertoi haaveestaan harrikkaliikkeen omistavalle Mika Niemiselle ja siellä mekaanikkona häärivälle Jussi Lindgrenille. Kaupasta löytyi loppuun ajettu vuoden 1992 Sportster, josta alettiin muokata Ollin unelmien prätkää. Pyörästä tehtiin rungoltaan ilmava chopper, jossa lähes kaikki on laitettu uusiksi. Moottorin sisuskaluja hyödynnettiin sentään lähtökohdasta, mutta konettakin jouduttiin elvyttämään melkoisesti. Siihen saatiin apua Turun H-D-liikkeen suunnalta.

Näyttävä maalaus on puolestaan kangasalalaisen Nestori Leppäsen käsialaa, ja pyörän viimeistelytaso on lähes mykistävä. Se ei juuri kalpene jenkkien show-pyörien rinnalla, mikä sopii hyvin Olli Hermanin ihanteisiin. Mies kertoo nimittäin pitävänsä näyttävästä ja ylenpalttisesta tyylistä, joten räätälintyönä tehty chopper sopii Ollille kuin nenä päähän.

Suosittelemme

Hermanin pyörä on nimetty Penelopeksi kreikkalaisen mytologian mukaan. Penelope oli myös harharetkeilijänä tunnetun Odysseuksen vaimo, joten tällä Harrikalla sopii retkeillä ristiin rastiin. Ollin uusi lelu paljastettiin pari päivää sitten vuoden mittaisen rakentamisen jälkeen Harley Davidson Tampereen tiloissa, jossa mekin pääsimme sitä ihailemaan. Kutsuvierasyleisö sai pyörästä myös konkreettiset ensisavut, kun Herman polkaisi Penelopensa käyntiin.

Toivotamme Ollille turvallisia kilometrejä uuden kaunottarensa sarvissa!

Lue lisää