Tänäkin keväänä tapahtuu sentään jotakin – Luxury Collectionin Cars’n Takeaway Coffee kokosi superautot Lempäälään

Kuluva kevät on ollut myös autoharrastajille ankea, kun käytännössä kaikki tapahtumat on peruttu koronakriisin vuoksi. Äitienpäiväviikonlopun lauantaina urheilu- ja erikoisautojen omistajat pääsivät kuitenkin kokoontumaan jo toista kertaa tänä keväänä.

Tapahtuman taustalla vaikutti Lempäälässä toimiva Luxury Collection Automobiles, joka on Suomen ainoa Ferrarin virallinen jälleenmyyjä. Cars’n’coffee-perinteiden jatkaminen onnistui myös korona-aikana, kun liikkeeseen päästettiin sisään kerrallaan korkeintaan 10 henkeä. Loput odottelivat vuoroaan ulkona ja ihailivat paikalle kerääntynyttä kalustoa.

Parkkipaikan takaosa varattiin Ferrareille, joita niitäkin riitti paikalla useita kymmeniä klassisesta 328 GTB:stä upouuteen 488 Pistaan ja 812 Superfastiin. Cocktailiin kuului myös useampi Lamborghini Gallardo ja Huracán sekä metallioranssi Aventador ja tietysti Porscheja tavallisemmista 911-malleista laavaoranssiin GT3 RS:ään. Nähtiinpä paikalla pyörähtämässä myös viimeisin 911 Speedster, joka on yksi vain 1948 valmistetusta yksilöstä.

Lisäksi piha-alueelta löytyi reilusti muita erikoisautoja vanhemmista klassikoista AMG-Mersuihin ja Corvetteihin, RS-Audeja ja M-Bemareita unohtamatta. Kahvittelun jälkeen oli vuorossa noin puolentoista tunnin cruising, johon Ferrarit starttasivat ensimmäisinä. Reitti kulki pitkin Lempäälän, Vesilahden ja Urjalan hienoimpia mutkateitä. Matkan varrella tuntui olevan mukavasti porukkaa kuvaamassa, joten myös videoita herkullisten soundien kera lienee luvassa pikapuoliin.

Suosittelemme

1 KOMMENTTI

  1. Hei,seuraavan kerran kun teil on jotain tapahtumia,niin voisitteko ystävällisesti ilmoitella,kiitos Terv;Irene

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat