Tänäkin keväänä tapahtuu sentään jotakin – Luxury Collectionin Cars’n Takeaway Coffee kokosi superautot Lempäälään

Kuluva kevät on ollut myös autoharrastajille ankea, kun käytännössä kaikki tapahtumat on peruttu koronakriisin vuoksi. Äitienpäiväviikonlopun lauantaina urheilu- ja erikoisautojen omistajat pääsivät kuitenkin kokoontumaan jo toista kertaa tänä keväänä.

Tapahtuman taustalla vaikutti Lempäälässä toimiva Luxury Collection Automobiles, joka on Suomen ainoa Ferrarin virallinen jälleenmyyjä. Cars’n’coffee-perinteiden jatkaminen onnistui myös korona-aikana, kun liikkeeseen päästettiin sisään kerrallaan korkeintaan 10 henkeä. Loput odottelivat vuoroaan ulkona ja ihailivat paikalle kerääntynyttä kalustoa.

Parkkipaikan takaosa varattiin Ferrareille, joita niitäkin riitti paikalla useita kymmeniä klassisesta 328 GTB:stä upouuteen 488 Pistaan ja 812 Superfastiin. Cocktailiin kuului myös useampi Lamborghini Gallardo ja Huracán sekä metallioranssi Aventador ja tietysti Porscheja tavallisemmista 911-malleista laavaoranssiin GT3 RS:ään. Nähtiinpä paikalla pyörähtämässä myös viimeisin 911 Speedster, joka on yksi vain 1948 valmistetusta yksilöstä.

Lisäksi piha-alueelta löytyi reilusti muita erikoisautoja vanhemmista klassikoista AMG-Mersuihin ja Corvetteihin, RS-Audeja ja M-Bemareita unohtamatta. Kahvittelun jälkeen oli vuorossa noin puolentoista tunnin cruising, johon Ferrarit starttasivat ensimmäisinä. Reitti kulki pitkin Lempäälän, Vesilahden ja Urjalan hienoimpia mutkateitä. Matkan varrella tuntui olevan mukavasti porukkaa kuvaamassa, joten myös videoita herkullisten soundien kera lienee luvassa pikapuoliin.

Suosittelemme

Lue lisää