Tämä vähän ajettu Chevroletin pakettiauto on kuin vuosikymmenten takaa

Entisestä latolöydöstä voi taikoa aidosti mielenkiintoista, sillä sitä tämä vahvasti retrohenkinen Chevrolet G10 tarjoaa koko rahan edestä.

Vaikka kyseessä onkin vuosimallin 1986 auto, niin tämä sähkönsininen ilmestys näyttää kuin olisi karannut Hot Rod & Rock Show -näyttelyhallista suoraan 70-luvun lopulta. Asiaan kuuluvat huomionhakuisen värisävyn lisäksi tietenkin etuhelma, pyöränaukkojen levitykset, lisävalot katolla ja valkoisin kirjasimin koristellut renkaat. Tarina ei kerro, oliko auto jo tuunausvillityksen jäljiltä löytöhetkellä, mutta koko komeuden voisi ostaa omakseen Craigslistin kautta 16 500 taalan voimin.

Myyjä huomauttaa, että sieltä täältä löytyy pieniä virheitä maalista, mikä saa epäilemään, josko auto olisi kokenut muokkauksen jo tuoreeltaan 80-luvun vanivillityksen aikoihin. Hauskana yksityiskohtana takavalot ovat saaneet Chevroletin rusetin muotoiset kehykset. Tuunatulle pakulle kuuluu tietenkin villi sisustus, sekä jokin taiteellinen luomus peittämään isoa kylkipinta-alaa. Tässä autossa ulkokyljet ovat puhtaat taideteoksista, mutta sisätiloista löytyy visuaalista silmäkarkkia.

Takaovista löytyvät modernin näköiset kaiuttimen ritilät tökkäävät silmään, mutta sisäverhoiluna käytetty pääkallokuosi kuuluu jo paremmin ajan henkeen. Metallilevyin koristellut ovet kuuluvat nekin asiaan, ja samainen levy on löytänyt tiensä myös kojetauluun saakka, jossa se ympäröi modernia stereolaitteistoa. Varustukseen kuuluu tietenkin subbari, jolla voi tömistellä naapurustoa pariovet avonaisina.

Suosittelemme

Myös auton voimansiirto ja muu tekniikka on saanut osansa huolenpidosta, sillä autoon on vaihdettu runsaasti pientä kulutusosaa. Mailimittarikin näyttää 37 800 lukemaa, mikä kilometreissäkin tekee vain reilut 60 000. Miinuspuolesta mainittakoon, että auton uusi omistaja ei pääse kuuntelemaan kahdeksikon mölinöitä, sillä pellin alla möllöttää 4.3-litran V6. Toisaalta kuljettajan rahapussissa ei käy aivan samanlaista kierrettä, mikä on tietenkin huomaavaista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kimeran uusi tulkinta Lancia 037:stä myytiin jo loppuun – seuraavaksi tulossa ovat nelivetomalli ja rataspesiaali

Markku Alén nimesi aikoinaan Lancia 037:n maailman kauneimmaksi ralliautoksi, ja Lancian taika vetoaa faneihin vielä neljä vuosikymmentä myöhemminkin. Italialaisen Kimeran tekemä moderni EVO37-tulkinta 037:n pohjalta myytiin jo loppuun huimasta hinnasta huolimatta, mutta uusia versioita on luvassa.

ABT esitteli hurjan näköisen XGT:n – Audi R8:n joutsenlaulu on katukelpoinen GT2-luokan kilpuri

Nürburgringin Nordschleifella on viime aikoina bongattu testiajoissa kovasti kilpuria muistuttava Audi R8 kadulle rekisteröitynä. Nyt tuon auton taustat selvisivät, kun Audi-virityspajojen eliittiin kuuluva ABT toi julkisuuteen uusimman luomuksensa.

Audi TT:n taru päättyi – yli 25 vuoden aikana ehdittiin valmistaa reilut 660 000 autoa

Audi TT:n taru päättyi ainakin toistaiseksi neljännesvuosisadan ja tarkalleen 662 762 valmistetun yksilön jälkeen.

Fiatin “Mikki Hiiri” on nyt nimensä kaltainen – uusi Topolino sai ylleen Disney-kuosin

Mikki Hiiri tunnetaan Italiassa Topolinona. Saman lempinimen sai myös vuonna 1936 debytoinut ensimmäinen Fiat 500, ja tällä hetkellä Fiatilla on tuotannossa mikrokokoinen sähköauto nimeltään Topolino.

Tyyliniekan uusimmat