Nissan laskee ARIYA-sähköauton hintaa

Nissan on päättänyt laskea ARIYA-malliston hintoja 1000-4200 euroa mallista riippuen. Päätös johtuu kilpailutilanteen kiristymisestä, ja toimitustilanteen parantumisesta.

Nissan ARIYA -sähköauton alkaen-hintaa alennetaan 1000 eurolla ARIYA Engage 63 kWh -mallin osalta, joka maksaa nyt 48 000 euroa. Pykälää korkeamman varustelutason Advance 63 kWh -malliversion hinta alkaa 51 500 eurosta. Nelivetoisen ARIYA Advance e-4ORCE:n (87 kWh:n akulla) -mallin uudet hinnat alkavat 60 500 eurosta. Hinnat sisältävät toimituskulut.

 – Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että toimitustilanteemme on parantunut ja voimme samalla alentaa ARIYAn hintoja. Toivomme ja uskomme, että uudet ja erittäin kilpailukykyiset hintamme otetaan hyvin vastaan auton ostajien keskuudessa. Hintoja alennetaan 1000-4200 euroa varustetasosta riippuen. ARIYAn kokoluokan täyssähköauojen luokka on erittäin kilpailtu ja uusien hintojen vuoksi uskomme ARIYAn olevan yhä useammalle houkuttelevampi vaihtoehto muun muassa sen erinomaisen perusvarustetason ja edistyneiden teknologioiden vuoksi, kertoo Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Miia van Bolderen.

Nissan ARIYA hurmasi suomalaiset keväällä 2021, kun se sai ensiesittelynsä maassamme. Syyskuussa samana vuonna tämä suosittu ja pohjoisen vaativiin olosuhteisiinkin sopiva täysin sähköinen automalli saapui myyntiin Suomeen, ensimmäisten maiden joukossa Japanin jälkeen. ARIYA:n saapuminen herätti suurta kiinnostusta niin jälleenmyyjien, asiakkaiden kuin tiedotusvälineidenkin keskuudessa, ja sen vastaanotto oli erittäin positiivinen.

ARIYA keräsi kiitosta erityisesti sen tyylikkäästä muotoilusta, korkeasta laadusta, tilavista sisätiloista ja miellyttävästä ajokokemuksesta. Asiakkaat ja media ylistivät myös auton hiljaisuutta, mukavuutta ja vaikuttavaa toimintasädettä, joka ylsi jopa 536 kilometriin yhdellä latauksella.

Lue lisää