Ladosta löytynyt 1974 Corvette saa ensimmäisen pesunsa 34 vuoteen

Hylättyjen autojen pelastamiseen ja pesemiseen erikoistuneet tubettajat loihtivat tällä kertaa klassiselle Corvettelle uuden elämän.

Vuoden 1974 kolmoskoppainen C3 Chevrolet Corvette oli aikansa tehokas ja tyylikäs urheiluauto, joka oli suosittu autoharrastajien keskuudessa uudesta saakka. Eräs lajityyppinsä Corvette Stingray piti kuitenkin majaansa yhdysvaltalaisessa navetassa yli 34 vuoden ajan koskemattomana, ja piilossa uteliailta silmäpareilta. Pitkän hiljaiselon jälkeen paikalle saapui joukko autoasiantuntijoita ja harrastajia, kuten autokorjaamoyrittäjä Robby Layton, joka kutsuttiin auttamaan omistajaa Terryä tuomaan auto ulos piilosta, ja palauttamaan se entiseen loistoonsa.

WD Detailing -nimisen kanavan videolla Terry selittää, että klassinen Corvette Stingray ostettiin vuonna 1982 käytettynä, ja se on ollut parkissa vuodesta 1989 saakka. Auto oli hetken mielijohteesta tehty ostos, mutta mies on silti aina ollut ylpeä siitä. Valitettavasti auto kuitenkin jätettiin vanhaan navettarakennukseen, ja vuosien mittaan hieno Cola-pullolinjainen Vette on peittynyt pölyyn, likaan ja muuhun roskaan. Hiiret ovat myös asuneet auton sisällä tehden tuhojaan, ja jättäneet ulosteita ja muita roskia kaikkialle auton kabiiniin.

Vakavimmista hiirien aiheuttamista vaurioista huolimatta pelastustiimi pystyy herättämään auton henkiin. He poistavat tavaratelineen takaluukun päältä, ja puhdistivat perusteellisesti ulkopinnan, renkaat ja moottoritilan. Videolla he myös purkavat sisäosat osiin poistamalla kaikki vaurioituneet osat, ja siivoamalla hiirten jättämät tahrat.

Asiantuntijaryhmän avulla tämä ikoninen ja haluttu Corvette saa jälleen uuden elämän. Auto, joka videon alussa näyttää maatuvalta raadolta, on porukan ahkeroinnin jäljiltä olosuhteisiin nähden yllättävän hyvässä kunnossa. Tämä on jälleen kerran osoitus todellisten autoharrastajien intohimosta ja omistautumisesta asialleen. Tällaiset vanhoihin autoihin hurahtaneet persoonat ovat valmiita tekemään ison määrän töitä, jotta tien päälle kaikkien uusien katumaastureiden ja sähköautojen rinnalle saadaan aitoa vanhaa autokauneutta vuosikymmenten takaa.

LähdeMotor 1

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat