Jokamiehen grilliherkut – Meksikolaiset maissivartaat

Maissivartaita tähän tapaan saa meksikolaisista katuruokakojuista. Perinteisesti grillattu maissi uitetaan majoneesissa, hapankermassa ja limenmehussa sekä chilimausteissa. Ruoka viimeistellään gotija-juustolla ja korianterilla. Suomessa kyseistä juustoa ei saa, mutta parmesaani käy hyvänä korvikkeena.

Ainekset:

Maissia ja mausteita

Kastike:

0,6dl savuchilimajoneesia
2rkl ranskankermaa
1/4tl valkosipulimaustetta
limen mehu

Kuorrute:

0,6dl parmesaania
1tl paprikajauhetta
+ valinnaisesti päälle silputtua korianteria





Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa.

Raasta parmesaani raastimen pienellä terällä. Sekoita raastettu juusto ja paprikajauhe keskenään toisessa kulhossa.

Grillaa maisseja, kunnes ne saavat hyvän grillauspinnan.

Juuri ennen tarjoilua sivele kastiketta maissin pintaan ja ripottele päälle juustoseosta ja valinnaisesti silputtua korianteria.



JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.