Jokamiehen grilliherkut – Makkaran grillaus

Makkaraa grillatessa kannattaa viimeistään tässä kohtaa maistella kesän uutuuksia; aina voi löytää uusia lempimakkaroita. Meillä kokeilussa oli Kabanossi Habanero, Elisan Valkosipuliwursti, Katalonian Carlor sekä Olivia India Grillimakkara.

Päätoimittajan pyynnöstä mukaan otettiin klassikko Poprilli, jota kovasta yrityksestä huolimatta ei saatu grillattua toiveiden mukaiseksi eli päältä palaneeksi ja sisältä kylmäksi.

Ainekset:

Makkaroita makusi mukaan, esimerkiksi kesän uutuuksia.





Tee makkaroihin viiltoja molemmin puolin. Näin vältät makkaran halkeamisen/räjähtämisen grillatessa. tee viillot erimakuisiin makkaroihin eri tavalla. Näin samannäköiset makkarat eroittuvat toisistaan.

Grillaa makkaroita n.200°C. Käännä makkarat n. puolessa välissä grillausta.

 



JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.