Hyundai tarkistaa auton kuntotarkastuksen yhteydessä myös auton omistajan kunnon

Hyundai tarjoaa merkkikorjaamoissaan määräaikaishuoltojen välillä tehtävät kuntotarkastukset kaikkiin automalleihinsa. Tarkastus sisältää mm. moottoriöljyn, jäähdytysnesteen ja lasinpesunesteen määrän tarkastukset. Kuntotarkastuksen voi tehdä yhden kerran määräaikaishuoltojen välillä.

Nyt kuntotarkastukset laajennetaan koskemaan myös auton omistajia. Hyundai merkkikorjaamot tarkistavat asiakkaiden nivelet ja pienet kolhut. Myös kulumat paikataan ja autokuumeeseenkin etsitään sopiva lääkitys. Erityisesti asiakkaiden voiteluun käytetään jatkossa entistäkin enemmän resursseja.

Suunnitelma asiakkaiden kuntotarkastuksesta kehitettiin Hyundai Motor Europen Customer’s Health Department –yksikön johdolla. Osaston toiminnasta vastaava johtaja April Fool ennätti kommentoimaan asiaa: ”Olemme tarkkailleet jo vuosia asiakkaidemme terveyttä ja päätimme kevään kunniaksi kirkastaa Hyundain palveluja ja kohdistaa maksuttomat kuntotarkastukset myös Hyundai-asiakkaita koskevaksi.”

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat