G-sarja, Jimny, Bronco, Wrangler ja Niva kisaavat – 1:18-mittakaavassa!

Kuka sanoo, että autoilla mudassa möyriminen on vain aikuisten miesten hommaa?

Sanotaan, että pojat eivät koskaan kasva aikuisiksi, mutta heidän lelunsa vain kasvavat ja muuttuvat kalliimmiksi. Tämä ei kuitenkaan pidä aina paikkaansa, koska monet aikuiset pojat rakastavat myös pieniä leluja. Varsinkin silloin, jos niillä on pyörät, ja ne liikkuvat ja näyttävät tosielämän koneilta. Tiedät jo mistä puhumme, sillä kyseessä ovat tietenkin yksityiskohtaiset radio-ohjattavat pienoismallit oikeista autoista. Joku viisas onkin joskus todennut, että jokainen todellinen autoharrastaja rakastaa myös niistä tehtyjä pienoismalliautoja.

Aiheesta olisi tarjolla lyhyt kahden minuutin video, jossa esitellään joitain maailman kyvykkäimmistä maastoautoista 1:18-mittakaavaan kutistettuina. Näistä mukaan ovat valikoituneet Mercedes-Benz G-sarja, Suzuki Jimny, Ford Bronco, Jeep Wrangler ja Lada Niva, joista jälkimmäinen on muokattu entistäkin paremmin sopimaan liejuisille lenkkipoluille. Nämä pienoismallit ovat osa Nischay Sharma -nimisen hepun mallikokoelmaa, jolla on Miniature Automobiles -niminen kanava YouTubessa.

Taidokkaasti kuvattu video esittelee ensimmäiseksi hopeanvärisen G500-mallin G-sarjalaisen, jonka täysimittaisessa versiossa on 4,0-litrainen kaksoisturbo-V8. Pienoismalli mukailee realistisesti G500:n jousitusta, eikä autolla ole tässäkään mittakaavassa vaikeuksia esteiden ylittämisessä.

Seuraavaksi vuorossa on modifioitu Lada Niva ilman puskureita, sekä karkeakuvioisten renkaiden ja korotetun maavaran kera. Katolla on vielä hauskana yksityiskohtana lisävarusteita, ja ainakin tämän lyhyen videon perusteella vaikuttaisi tämä vanhan koulukunnan maastomenijä suorituskykyisimmiltä kaikista viidestä kilpailevasta mallista.

Tosin ei piskuinen Suzuki Jimnykään huono ole. Alustan nivelet mukailevat hienosti oikeata esikuvaansa, ja autosta löytyy pitoa vaikeakulkuisilla poluilla, mikä on ainakin osittain Jimnyn kapeiden renkaiden ansiota. Ford Bronco ja Jeep Wrangler edustavat puolestaan amerikkalaista näkemystä nykyaikaisesta maastoautosta isommilla ja vahvemmilla renkailla, sekä avoimilla ohjaamoillaan. Miksi koskaan pitäisikään kasvaa aikuiseksi, kun lapsilla ja lapsenmielisillä on hauskimmat lelut!

LähdeMotor 1

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat