G-Mersu superauton tehoilla – PerformMaster kutittelee Mercedes-AMG G 63:sta yli 800 hevosvoimaa

Mersun G-luokan lippulaivaversio Mercedes-AMG G 63 kuuluu myös virityspajojen lempilapsiin. Nyt siihen on iskenyt kyntensä saksalainen PerformMaster, joka irrottaa maasturista superauton tehot.

AMG:n tuotteisiin erikoistunut tuning-firma asentaa G 63:n nelilitraiseen tuplaturbokasiin vakiota isommat ahtimet, ja luonnollisesti myös moottorinohjaussofta laitetaan uusiksi. Näillä eväillä huipputeho kasvaa vakioauton 585 hevosvoimasta peräti 805 heppaan, kun taas maksimivääntö hyppää 850 newtonmetristä seuraavan tuhatluvun puolelle, eli 1020 newtoniin.

Tehtaan jäljiltä oleva G 63 kiihtyy 4,5 sekunnissa nollasta sataan, kun taas huippunopeus on rajoitettu lisävarustelistalta löytyvän AMG Driver’s Packagen ruksimisen jälkeenkin 240 km/h:n lukemaan. PerformMasterin luomuksen luvataan puolestaan pinkaisevan satasen nopeuteen vain 3,9 sekunnissa, ja huipuiksi kerrotaan 260 km/h.

Moottorin virityksen ohella PerformMaster tarjoaa G 63:een omaa käsialaansa olevaa widebody-korisarjaa, joka on nimetty Aersphereksi. Hiilikuidusta leivottujen osien listalle kuuluvat lokasuojanlevitysten lisäksi splitterillä varustettu etuhelma sekä diffuusorilla höystetty takahelma. Muskelimaasturi saa myös lisää ilmanottoaukkoja, modifioidut puskurit, etupuskuriin lisätyt päiväajovalot ja sisäänastumisvalot.

Suosittelemme

Lisämaksusta tarjolla ovat vielä hiilikuituinen konepellin jatkopalikka, ledivaloilla varustettu spoileri katon etureunaan sekä takaspoileri. Aersphere-korisarjan kahdeksan ensimmäistä ostajaa saavat lisäksi todellista erikoisherkkua, kun he pääsevät F1-sarjan turva-auton kuskina tunnetun Bernd Mayländerin kyytiin Mercedes-AMG GT4:llä. Tämän jälkeen asiakkaat saavat ajaa vielä radalla omalla AMG:llään, ja pakettiin kuuluvat myös illallinen sekä kahden hengen yöpymiset. Tämän kaiken arvoksi kerrotaan 15 000 euroa, joten korisarjakaan ei liene kovin edullinen.

LähdeCarscoops

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.  DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Kerrankin kevyt sähköauto – David Brownin muokkaama klassikko-Mini painaa vain 640 kiloa

Suurin osa sähköautoista on merkittävästi polttomoottorivastineitaan painavampia möhkäleitä, mikä on melkoisessa ristiriidassa ympäristöä säästävän ekoauton idean kanssa. Asia on kuitenkin toisin, kun sähköauton lähtökohta on esitelty vuonna 1959.

Tyyliniekan uusimmat