Entiset Wheeler Dealers -kumppanit ovat jo lähes sodassa keskenään – Mike Brewer kutsui Edd Chinaa petturiksi

Kerroimme reilu kuukausi sitten Wheeler Dealersista tutun remonttireiskan, eli Edd Chinan lähdöstä supersuositusta TV-sarjasta. Sarjan tuotanto siirtyy amerikkalaiselle Velocity Channelille, joka ei halua enää kuvata Chinan tekemiä korjauksia entiseen malliin. Ne vievät kuulemma liikaa aikaa ja rahaa, ja niinpä kuvauksia halutaan yksinkertaistaa ja lyhentää.

Tämä ei kuitenkaan sopinut Edd Chinalle, joka on tarkka tekemänsä työn laadusta. Se kärsisi hänen mielestään liikaa uuden formaatin edellyttämistä fuskukorjauksista, ja niinpä China päätti lähteä sarjasta. Hän keskittyy jatkossa muihin projekteihin sekä omaan Youtube-kanavaansa, ja eräästä toisesta autosarjasta tuttu Ant Anstead astuu Chinan suuriin saappaisiin Wheeler Dealersissä.

Chinan aisaparina Wheeler Dealersissä toiminut Mike Brewer tuntui aluksi suhtautuvan varsin rauhallisesti Chinan lähtöön, mutta nyt äänensävy on jo kiristynyt. Edd China on saanut kovasti tukea päätökselleen netin eri foorumeilla, mikä tietysti harmittaa Breweria. Niinpä Mike Brewer kutsui Chinaa jo petturiksi varsin katkeran oloisessa twiitissään.

Edd China päätti kuulemma lähteä show’sta täysin yllättäen, mikä johti Brewerin purkaukseen Twitterissä. Sarjan suosion jatkostakin on varmasti kova huoli, koska se on syntynyt nimenomaan Chinan ja Brewerin kumppanuuden myötä. Wheeler Dealers on yksi maailman katsotuimpia autoaiheisia TV-sarjoja, ja sitä esitetään peräti 140 maassa. Toivottavasti autoille tehtäviä korjauksiakin näytetään edes jonkin verran jatkossa, koska juuri ne ovat toimineet koko show’n suolana.

Lue lisää