Bugatti Chironin huikea Lego-versio koostuu 3599 eri osasta

Lego Technic-sarjan viimeisin tulokas on superautojen eliittiin kuuluvan Bugatti Chironin 1:8 pienoismalli, joka koostuu peräti 3599 Lego-palikasta.

Bugatti Chiron -Legoauton mitat ovat noin 56x23x13 senttimetriä, joten kyseessä on kohtuullisen suuri Lego-auto. 3599 palikan voimin se on tähän mennessä monimutkaisin Technic-sarjan tuotos. Verrattuna edeltäjäänsä, Porsche 911 GT3 RS -Lego autoon, Bugattissa on peräti 133 prosenttia enemmän osia.

Lego Chiron on todella monimutkainen ja siinä huikeita yksityiskohtia. W16-moottorin männät liikkuvat, 8-portainen vaihdelaatikko toimii “läpyskävaihteilla” ja aktiivinen takasiipikin liikkuu. Lego Chironista löytyy myös alkuperäisen kaltainen “speed key”, jolla saadaan niin sanotusti kaikki hanat auki. Lego Chiron maksaa huomattavasti vähemmän kuin esikuvansa ja se asettuu noin 300 euron hintaluokkaan.

Aihepiirin uusimmat

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Romukuntoisten Teslojen virta Pohjois-Amerikasta Ukrainaan voi olla vaarassa loppua

Yhdysvalloista ja Kanadasta päätyy vakuutusyhtiöiden kautta vaurioituneita sähköautoja Ukrainaan, jossa mekaanikot korjaavat ja myyvät niitä korkeista polttoainekustannuksista kärsiville.

Tyyliniekan uusimmat