Autot ja Viihde -viikonloppu 2016 – jenkkiautoja, tuningia ja rokkia

Syksyn suurin kotimainen autotapahtuma, Autot ja Viihde -viikonloppu, kokoaa yhteen peräti kolme tapahtumaa: Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show ja Rokki Night.

Tänä vuonna Lahdessa nähdään lähes 400 Suomesta ja muista Pohjoismaista tapahtumaan saapuvia rakennettuja ja entisöityjä harrasteajoneuvoja! Menossa mukana on myös alan yrityksiä ja kerhoja. Näyttelyosastoilla nähdään ammattilaisten ja harrastajien työnäytöksiä, ja esiintymislavan täyttävät tunnetut artistit sekä upeat Car Babe ja Pin-up -tytöt!

Tapahtumassa nähdään myös automaailman tosi-tv-tähti Richard Rawlings, joka tunnetaan myös Suomessa Kutonen-kanavalla pyörivästä Fast N’ Lound -sarjasta. TV-sarjassa Rawlings apujoukkoineen pelastaa huonoon kuntoon päässeitä klassikkoautoja, kunnostaen ne entiseen loistoonsa persoonallisella otteella.

Richard Rawlings
Richard Rawlings – Copyright Kirsi Ojaniemi

Richard Rawlings liittyy näyttelyyn muutenkin, sillä hän osti Lahden Jenkkiautonäyttelyssä viime vuonna livenä kasatun, Heath Garagen Tomi ja Anna-Stina Kankaan, vuoden 1930 Ford Coupe Wild Green A Hot Rodin. Kaupat tehtiin Ruotsin Jönköpingissä järjestetyssä Bilsport Performance & Custom Motor Show’ssa tänä keväänä. Auto on nyt parhaillaan matkalla kohti jenkkilää ja rantautuu maestron käsiin näillä näppäimillä.

Autot ja Viihde -viikonloppu keräsi viime vuonna huiman määrän yleisöä ja Jokamies.fi oli mukana menossa. Lue mitä viime syksynä tapahtui ja katso kuvat tästä!

Autot ja Viihde -viikonloppu 1.-2.10.2016 Lahden Messukeskuksessa:

Lauantaina klo 10 – 19 ja 19-01 (Rokki Night)
Sunnuntaina klo 10 – 16

Suosittelemme

Ennakkoliput tulevat myyntiin ensi viikolla. Lisätietoa tapahtuman nettisivulta.

Jokamies.fi toimii tapahtuman mediayhteistyökumppanina. Luvassa upeita kuvia, videoita ja haastatteluja – pysy kanavalla!

Aihepiirin uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Tyyliniekan uusimmat