Autot ja Viihde -viikonloppu 2016 – jenkkiautoja, tuningia ja rokkia

Syksyn suurin kotimainen autotapahtuma, Autot ja Viihde -viikonloppu, kokoaa yhteen peräti kolme tapahtumaa: Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show ja Rokki Night.

Tänä vuonna Lahdessa nähdään lähes 400 Suomesta ja muista Pohjoismaista tapahtumaan saapuvia rakennettuja ja entisöityjä harrasteajoneuvoja! Menossa mukana on myös alan yrityksiä ja kerhoja. Näyttelyosastoilla nähdään ammattilaisten ja harrastajien työnäytöksiä, ja esiintymislavan täyttävät tunnetut artistit sekä upeat Car Babe ja Pin-up -tytöt!

Tapahtumassa nähdään myös automaailman tosi-tv-tähti Richard Rawlings, joka tunnetaan myös Suomessa Kutonen-kanavalla pyörivästä Fast N’ Lound -sarjasta. TV-sarjassa Rawlings apujoukkoineen pelastaa huonoon kuntoon päässeitä klassikkoautoja, kunnostaen ne entiseen loistoonsa persoonallisella otteella.

Richard Rawlings
Richard Rawlings – Copyright Kirsi Ojaniemi

Richard Rawlings liittyy näyttelyyn muutenkin, sillä hän osti Lahden Jenkkiautonäyttelyssä viime vuonna livenä kasatun, Heath Garagen Tomi ja Anna-Stina Kankaan, vuoden 1930 Ford Coupe Wild Green A Hot Rodin. Kaupat tehtiin Ruotsin Jönköpingissä järjestetyssä Bilsport Performance & Custom Motor Show’ssa tänä keväänä. Auto on nyt parhaillaan matkalla kohti jenkkilää ja rantautuu maestron käsiin näillä näppäimillä.

Autot ja Viihde -viikonloppu keräsi viime vuonna huiman määrän yleisöä ja Jokamies.fi oli mukana menossa. Lue mitä viime syksynä tapahtui ja katso kuvat tästä!

Autot ja Viihde -viikonloppu 1.-2.10.2016 Lahden Messukeskuksessa:

Lauantaina klo 10 – 19 ja 19-01 (Rokki Night)
Sunnuntaina klo 10 – 16

Suosittelemme

Ennakkoliput tulevat myyntiin ensi viikolla. Lisätietoa tapahtuman nettisivulta.

Jokamies.fi toimii tapahtuman mediayhteistyökumppanina. Luvassa upeita kuvia, videoita ja haastatteluja – pysy kanavalla!

Lue lisää