Autolla voi edetä myös näin – tämä kakkoskorinen VW Golf tekee kuperkeikkoja

Youtubesta löytyy tunnetusti mitä mielikuvituksellisimpia autoihin liittyviä videoita. Niissä ovat kunnostautuneet esimerkiksi Garage 54 ENG – ja MasterMilo82-nimiset kanavat. Ensin mainittu on venäläinen ”harrastaja”, joka on yrittänyt esimerkiksi saada Ladaa kulkemaan suolan, Coca-Colan ja kasvipohjaisen öljyn voimin. Lada on ollut pääosassa miehen toisessakin videossa, jossa hän päätti täyttää venäläisklassikon viidellä tonnilla betonia.

Myös MasterMilo82 on satsannut näyttäviin temppuihin. Hän on esimerkiksi rääkännyt vanhaa Opel Astraa rusauttamalla peruutusvaihteen päälle satasen vauhdissa. Toisella videolla hän rakensi puolestaan elämää nähneestä Renault 5:stä amfibioauton mehutölkkien avulla. Miehet ovat siis yltäneet jo yksinään melkoisen älyttömiin tempauksiin, joten mitä tapahtuukaan, kun he lyövät hynttyyt yhteen?

Tällä kertaa kohteeksi valittiin todellinen kasariklassikko, eli kakkoskoppainen VW Golf. Autoa lyhennettiin reilusti, ja siihen asennettiin myös eräänlainen turvakaari. Tässä Volkkarissa se ei ole kuitenkaan sisätiloissa, vaan kiertää kiipeilytelineen näköisenä ympäri autoa. Tälle on tarkoituksensa, koska auto tekee kuperkeikkoja. MasterMilo82:lla on aiheesta kokemusta, koska hän oli rakentanut jo aiemmin vastaavanlaisen Golfin. Sen kohtaloksi koitui kuitenkin valitettavasti tulipalo.

Tällä kertaa homma lähti ainakin lupaavasti käyntiin. Garage 54 ENG tuntui nauttivan hetkistään villisti kieppuvan Volkkarin ratin takana, ja mies säilyi myöskin täysin ehjin nahoin tempustaan. Kuperkeikat sujuivat sen verran komeasti, että odotukset nousevat jo korkealle miesten seuraavan kimppaprojektin suhteen.

Katso oheiselta videolta, kuinka Volkkari tekee kuperkeikkoja:

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat