Autolla voi edetä myös näin – tämä kakkoskorinen VW Golf tekee kuperkeikkoja

Youtubesta löytyy tunnetusti mitä mielikuvituksellisimpia autoihin liittyviä videoita. Niissä ovat kunnostautuneet esimerkiksi Garage 54 ENG – ja MasterMilo82-nimiset kanavat. Ensin mainittu on venäläinen ”harrastaja”, joka on yrittänyt esimerkiksi saada Ladaa kulkemaan suolan, Coca-Colan ja kasvipohjaisen öljyn voimin. Lada on ollut pääosassa miehen toisessakin videossa, jossa hän päätti täyttää venäläisklassikon viidellä tonnilla betonia.

Myös MasterMilo82 on satsannut näyttäviin temppuihin. Hän on esimerkiksi rääkännyt vanhaa Opel Astraa rusauttamalla peruutusvaihteen päälle satasen vauhdissa. Toisella videolla hän rakensi puolestaan elämää nähneestä Renault 5:stä amfibioauton mehutölkkien avulla. Miehet ovat siis yltäneet jo yksinään melkoisen älyttömiin tempauksiin, joten mitä tapahtuukaan, kun he lyövät hynttyyt yhteen?

Tällä kertaa kohteeksi valittiin todellinen kasariklassikko, eli kakkoskoppainen VW Golf. Autoa lyhennettiin reilusti, ja siihen asennettiin myös eräänlainen turvakaari. Tässä Volkkarissa se ei ole kuitenkaan sisätiloissa, vaan kiertää kiipeilytelineen näköisenä ympäri autoa. Tälle on tarkoituksensa, koska auto tekee kuperkeikkoja. MasterMilo82:lla on aiheesta kokemusta, koska hän oli rakentanut jo aiemmin vastaavanlaisen Golfin. Sen kohtaloksi koitui kuitenkin valitettavasti tulipalo.

Tällä kertaa homma lähti ainakin lupaavasti käyntiin. Garage 54 ENG tuntui nauttivan hetkistään villisti kieppuvan Volkkarin ratin takana, ja mies säilyi myöskin täysin ehjin nahoin tempustaan. Kuperkeikat sujuivat sen verran komeasti, että odotukset nousevat jo korkealle miesten seuraavan kimppaprojektin suhteen.

Katso oheiselta videolta, kuinka Volkkari tekee kuperkeikkoja:

Lue lisää