MAINOS: FOSTO

Amerikkalaisen rap-artistin suunnittelema Mercedes näyttää erikoiselta

Auton nimi on ”will.i.am”, ja se pohjautuu Mercedeksen nelioviseen AMG GT Coupeen.

Rap-artisti will.iam ja hänen viimeisin autotuunaus ei ole välttämättä kaikkien makuun, mutta ainakin kyseessä on selvästi alkuperäisestä autosta erottuva visiointi. Itse asiassa mies on tullut tunnetuksi aika villeistäkin autoluomuksista, joiden rinnalla Mercedes näyttää jopa hillityltä.

AMG GT Coupen yksi näkyvimmistä muutoksista on auton keulan ilme, joka tuo mieleen saman firman G-sarjan. Tätä vaikutelmaa luovat pyöreiden ajovalojen kantikkaat kehykset, suorakaiteen muotoinen maski ja radikaalin näköiset ilmanottoaukot. Mercedeksen nimeen vannovista voi tuntua pyhäinhäväistykseltä, että maskin kolmisakaraisesta tähdestä on tuunattu nallen naama, jossa tähti on osa hahmon pärstäkerrointa!

Auto on kokenut kummia myös muutoinkin kuin keulansa osalta. Uusista vanteista on aistittavissa hieman 80-luvun vaikuttimia, kun taas koko auto on muutettu neliovisesta kaksioviseksi. Ovet on myös muutettu kaapparimallisiksi kuin vanhassa Gangsteri-Sitikassa ikään, mikä habitus sopii tietenkin hip hop -genreen kuin kirsikka kakun päälle.

Takaosa on osin samanlainen kuin koskemattomassa neliovisessa autossakin, mutta paikoilleen on kuitenkin löytänyt uudenlainen spoileri, sävytetyt takavalot, uniikit merkit ja erikoisempi diffuusori, jossa on mattapintainen hiilikuituviimeistely.

Suosittelemme

Vaikka olisi helppoa olettaa, että will.i.am rakensi tämän auton puhtaasti omaksi ilokseen, niin hän teki itse asiassa yhteistyötä Mercedes-Benzin kanssa. Kumppanuuden tarkoituksena oli auttaa tarjoamaan taide- ja tiedekoulutusta heikommassa asemassa oleville yhteisön jäsenille. Kumppanuus johti myös Bear Witness -nimisen vaatekokoelman luomiseen, joka lahjoittaa osan tuotoistaan ​​i.am/Angel Foundation -säätiölle, joka tarjoaa tieteen, teknologian, tekniikan, taiteen ja matematiikan koulutusta niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.