Amerikkalaisen rap-artistin suunnittelema Mercedes näyttää erikoiselta

Auton nimi on ”will.i.am”, ja se pohjautuu Mercedeksen nelioviseen AMG GT Coupeen.

Rap-artisti will.iam ja hänen viimeisin autotuunaus ei ole välttämättä kaikkien makuun, mutta ainakin kyseessä on selvästi alkuperäisestä autosta erottuva visiointi. Itse asiassa mies on tullut tunnetuksi aika villeistäkin autoluomuksista, joiden rinnalla Mercedes näyttää jopa hillityltä.

AMG GT Coupen yksi näkyvimmistä muutoksista on auton keulan ilme, joka tuo mieleen saman firman G-sarjan. Tätä vaikutelmaa luovat pyöreiden ajovalojen kantikkaat kehykset, suorakaiteen muotoinen maski ja radikaalin näköiset ilmanottoaukot. Mercedeksen nimeen vannovista voi tuntua pyhäinhäväistykseltä, että maskin kolmisakaraisesta tähdestä on tuunattu nallen naama, jossa tähti on osa hahmon pärstäkerrointa!

Auto on kokenut kummia myös muutoinkin kuin keulansa osalta. Uusista vanteista on aistittavissa hieman 80-luvun vaikuttimia, kun taas koko auto on muutettu neliovisesta kaksioviseksi. Ovet on myös muutettu kaapparimallisiksi kuin vanhassa Gangsteri-Sitikassa ikään, mikä habitus sopii tietenkin hip hop -genreen kuin kirsikka kakun päälle.

Suosittelemme

Takaosa on osin samanlainen kuin koskemattomassa neliovisessa autossakin, mutta paikoilleen on kuitenkin löytänyt uudenlainen spoileri, sävytetyt takavalot, uniikit merkit ja erikoisempi diffuusori, jossa on mattapintainen hiilikuituviimeistely.

Vaikka olisi helppoa olettaa, että will.i.am rakensi tämän auton puhtaasti omaksi ilokseen, niin hän teki itse asiassa yhteistyötä Mercedes-Benzin kanssa. Kumppanuuden tarkoituksena oli auttaa tarjoamaan taide- ja tiedekoulutusta heikommassa asemassa oleville yhteisön jäsenille. Kumppanuus johti myös Bear Witness -nimisen vaatekokoelman luomiseen, joka lahjoittaa osan tuotoistaan ​​i.am/Angel Foundation -säätiölle, joka tarjoaa tieteen, teknologian, tekniikan, taiteen ja matematiikan koulutusta niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat