AC Schnitzer ehti jo uuden BMW 4-sarjan kimppuun – jättimunuaisiin ei kuitenkaan kosketa

Saksan Aachenissa toimiva AC Schnitzer on tuunannut BMW:n malleja jo vuosikymmeniä. Nyt virityspaja otti käsittelyynsä juuri markkinoille lanseeratun uuden 4-sarjan coupén, jonka muotoilun erottuvin piirre ovat keulaa koristavat jättimunuaiset.

Niihin AC Schnitzer ei kuitenkaan koske, vaan mielipiteitä voimakkaasti jakavat maskiritilät jätetään ennalleen. Tällä hetkellä saksalaiselta tuning-spesialistilta saa uuden 4-sarjan alle 19- tai 20-tuumaisia AC1-vanteita, joita tarjotaan joko kaksivärisenä hopean ja antrasiitin sävyillä tai pelkästään antrasiitinharmaana. Pelkillä madallusjousilla kulkuasento laskee 30 millin verran, kun taas alustasarja madaltaa autoa 20-30 millillä.

Lisäksi AC Schnizerin tämänhetkiseen valikoimaan kuuluu sporttihenkisiä pakoputkenpäitä joko kromattuna, mustana tai hiilikuituviimeistelyllä. Sisätiloja voi puolestaan höystää alumiinisilla vaihtoläpysköillä sekä samasta materiaalista tehdyillä poljinpinnoilla ja jalkatuella. Sisustan ilmeen voi vielä viimeistellä AC Schnitzerin omalla avaimenperällä.

Tärkein osa tuning-pakettia on kuitenkin kuvissakin näkyvä korisarja, jonka luvataan olevan myynnissä helmikuussa. Pakettiin kuuluvat etupuskurin alareunaan liitettävä spoileri ja splitteri, takalasin yläreunan kattospoileri, takahelman suojateippi, sivuhelmat ja hiilikuituinen spoilerilippa takaluukun jättökulmaan. Lisäksi luvassa on virityssoftia ainakin 430i- ja M440i-bensakoneisiin, ja sporttisemmat soundit tuottava pakoputkistokin on kuulemma kehitteillä.

Suosittelemme

Vakiota aggressiivisemman oloisen ulkonäön tuottava korisarja sopii ainakin häijyn munuaismaskin kanssa hyvin yhteen, joten ehkäpä entistä useampi 4-sarjan omistaja turvautuu jatkossa AC Schnitzerin tai jonkin muun tuning-firman palveluksiin Baijerin uutta coupéa ehostaessaan.

LähdeCarscoops

Lue lisää