Volvo V40 Cross Country AWD

Voimanpesä

Volvo V40 Cross Country on nyt saatavilla uudella voimalinjalla. Tehokas moottori nelivedolla vie Volvon helposti pois päätieltä ja maastoon.

Volvon Drive-E sarjan T5 bensaturbossa on 245 hevosvoimaa ja 350 newtonmetriä vääntöä. Uutuutena AWD-neliveto ja mitä Cross Country olisikaan ilman sitä. Yhdistelmä edesauttaa ripeää liikkumista myös maastossa.

Luonnon ystävä

Tehokkaasta moottorista huolimatta, T5 AWD päästää vähän. Hiilidioksidia pölähtää putkesta vain 149 g/km. Vertailu vuoksi: Audi Q3 TFSI Quattro 179 g/km, BMW X1 xDrive20i xLine 170 g/km ja Mercedes-Benz B (SUV) 220 Sport 4MATIC DCT 156 g/km.

 

Mitä muuta?

V40 Cross Country on saanut tänä vuonna osakseen positiivisia lisäyksiä. Uudistettu info- ja navigointijärjestelmä Volvo Sensus Connect touch (katso esittelyvideo alla) ja uusia värejä ulkopintaan. Yksityiskohtana 19-tuumaiset timanttileikatut Damara-erikoisvanteet, jotka generoivat vähemmän melua ja kestävät paremmin kulutusta.

V40 Cross Country ei missään nimessä ole aito maastoauto, mutta hoitelee mökkitiet, sieniretket ja rantareissut mennen tullen. Pirteä ilmestys kilpailee varmasti myös nuorekkaan asiakaskunnan suosiosta ja koventaa panoksia pienehköjen mökkitiemaastureiden sarjassa.

Suosittelemme

https://youtu.be/DBU2jCrV1ds

Lue lisää