Viime syksyn Auto 2016 -tapahtuma saa menestyksensä ansiosta jatkoa

Viime syksynä järjestetty Auto 2016 -tapahtuma oli pitkästä aikaa megaluokan autotapahtuma Suomessa, sillä vastaavaa ei ole nähty lähes kymmeneen vuoteen. Tapahtuma oli erityisesti yleisön mieleen, mutta myös automaahantuojat olivat tyytyväisiä tapahtuman antiin.

Tapahtuman erikoisuutena oli massiivinen koeajotilaisuus, jossa ajettavana oli lähes 200 autouutuutta eri maahantuojilta. Viikonlopun aikana ajettiinkin yli 2 500 koeajoa, joissa ajokilometrejä kertyi yli 20 000 km.

Menestyksekäs tapahtuma saa jatkoa ja se pidetään uudelleen ensi vuoden syksyllä! 8.-11.11.2018 järjestettävässä Auto 2018 -tapahtumassa koeajot ovat keskiössä yhdessä automaahantuojien näyttävien osastojen kanssa.

Vuoden Auto Suomessa -gaala laajenee Auto- ja Liikennegaalaksi

Auto 2016 -tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös Auto- ja liikennetoimittajien (AuLi:n) Vuoden Auto Suomessa -gaala. Tänä vuonna gaala järjestetään joulukuun 13. päivänä. Gaala käsittelee aiempaa laajemmin auto- ja liikennealan ilmiöitä, yrityksiä ja ihmisiä – autokorjaamoista rallitähtiin ja rengasmaahantuojista vakuutusalaan. Samalla nimi vaihtuu Auto- ja Liikennegaalaksi.

Tarkoituksena on lisätä palkintokategorioita ja iltajuhlan viihteellisyyttä sekä kasvattaa gaalan kokoa ja näyttävyyttä, kertoo Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Auto- ja liikennetoimittajien äänestyksellä valitseman Vuoden Auto Suomessa -tittelin rinnalle gaalan toiseksi pääpalkinnoksi nousee 100-vuotiaan Suomen kunniaksi julkistettava Vuosisadan Liikenneteko, joka valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Gaalan juontavat aiemmista gaaloista tuttu Pekka Kaidesoja ja kilpa-autoilija, radiojuontaja ja tv-kommentaattori Emma Kimiläinen-Liuski. Auto- ja liikennegaalan järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ja Event Management Group yhteistyössä AuLi:n ja Messukeskuksen kanssa.

Lue lisää