Vietnamilaismies haastoi skootterillaan tasoristeyksen puomin ja huonosti kävi

Biên Hòan kaupungissa nähtiin viikko sitten tasoristeysonnettomuus, missä onneksi juna ei ehtinyt olla osallisena.

Ensimmäinen videolla nähtävä “sankari” pujottelee skootterillaan puomien välistä, kun niitä ollaan työntämässä kiinni. Mies pysähtyy puomien toiselle puolelle odottelemaan kavereitaan, ja melkein välittömästi pimeydestä ilmestyy kuvaan toinen skootterimies, joka täräyttää melkoisella vauhdilla suoraan päin puomia – näyttää siltä, kuin mies ei huomaisi puomia ollenkaan. Skootteri pysähtyy kuin seinään ja mies lentää satulasta keskelle kiskoja. Auttajilla tulee kiire saada mies ja skootteri pois raiteila ennen junan tuloa. Onneksi juna oli sen verran hidas, että tilanteesta ei ehtinyt syntyä katastrofia.

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat