Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa, jolla saat tarkasti kohdistetun näkyvyyden lukijoidemme verkkokalvoilla.

Videomainonta Tyyliniekassa - esimerkki.
Klikkaa suuremmaksi.

Tyyliniekan videomainonta on tehokas tapa saada lukijoidemme huomio sataprosenttisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että näytämme mainostajien videomainokset jokaisella sivulatauksella, kaikilla sivuilla, kaikilla päätelaitteilla. Mainosvideoiden huomioarvo on taattu, sillä ne avataan artikkelien sisällä parhaalla paikalla.

Sivulatauksia Tyyliniekassa on viikossa vähintään  30.000.

Hintamme on 0,03 €/näyttökerta.
Laskutus tapahtuu kuukauden vaihtuessa ja hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Miltä kuulostaisi täydellinen dominanssi?
Haluatko omia videomainoksia lukuunottamatta mainosvapaan Tyyliniekan kampanjasi ajaksi? Se on mahdollista hankkimalla yksinoikeus 900 € / viikko, joka sisältää omat videomainokset. Laskutus tapahtuu viikottain etukäteen, ja hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Videomainonta – kuinka kaikki tehdään?

Videomainontaa varten meille toimitetaan viimeistään kahta päivää ennen mainonnan aloittamista teknisten vaatimusten mukainen video tai videot (jolloin niitä näytetään karusellina). Tämän lisäksi tarvitsemme linkin tai linkit, minne videoilla ohjataan. Videomainosten toimivuus testataan etukäteen, jonka jälkeen mainonta aloitetaan sovitusti. Mainonnasta toimitamme viikottain päiväkohtaisen raportin, joka sisältää videomainosten näyttö- ja klikkimäärät.

Videomainonta - raporttipohja
Esimerkki raporttipohjasta.

Tekniset ohjeet

Videon kuvasuhde on 16:9, jonka resoluutio välillä 640×360 – 1920×1080. Videon koko voi olla maksimissaan 5 megatavua ja pituus 30 sekuntia. Sallittu tiedostomuoto on mpeg4. Julkaisuvalmis aineisto toimitetaan sähköpostilla ([email protected]) joko liitetiedostona tai latauslinkkinä. Aineiston vastaanoton kuittaamme aina lähettäjän sähköpostiin.

Esimerkkimainos:

Löydät esimerkin videomainoksen sijoittelusta täältä.

Lisätiedot ja tilaukset

Autamme mielellämme oikeanlaisen videomainonnan suunnittelussa, joka puhuttelee Tyyliniekan lukijoita. Videomainontaa myymme viikkopohjaisesti. Voit ostaa niin monta viikkoa, kuin haluat. Ota yhteyttä:

Matti Airaksinen
Puh. 045 122 8780
[email protected]

Palvelut