Valtteri Bottas valitsi siviiliautokseen uuden MB GLE Coupen

Williams-Mercedes Formula F1 –tallin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas valitsi kotimaan ajoihin uuden, nelivetoisen SUV-luokan coupén. Mercedes-Benz GLE 350 d Coupe luovutettiin Valtterille Helsingissä 1.10.2015.

”Uusi GLE coupé jatkaa uskollisesti Mercedes-Benzin ikonisia coupé-muotoilun periaatteita, mutta rikastettuna SUV-maailmasta peräisin olevilla muotoiluvaikutteilla. Sen jännittävät mittasuhteet edustavat selkeyttä ja yksinkertaisuutta, modernia luksusta parhaimmillaan sekä samalla äärimmäistä urheilullisuutta”, Daimlerin muotoilujohtaja Gorden Wagener kiteyttää.

Valtteri on mieltynyt erityisesti GLE Coupen lujuuteen ja linjakkuuteen. Myös auton kehittyneet turvajärjestelmät ja neliveto tulee tarpeeseen kotimaan talvikeleillä.

Bottas on esiintynyt vahvasti Williams-Mercedes-tallissa ja onnistui jatkamaan sopimustaan Williams-kuskina. Mercedes-AMG High Performance Powertrain toimittaa moottorit myös Valtterin työnantajalle Williams-Mercedesille, joten Mercedes-Benz luonnollinen valinta käyttöautoksi myös kotimaassa.

Nastolassa 28.8.1989 syntynyt Valtteri Bottas on ajanut Williamsin F1-autoa vuodesta 2012 lähtien. Tänä vuonna Bottas on ajanut menestyksekkäästi ja on kauden MM-pistetaulukossa sijalla viisi. Valtterin tallikaverina Williamsilla ajaa Felipe Massa.

”Kuluva formulakausi on ollut mielenkiintoinen, ja nyt tähtäämme loppukauden kisoihin viime viikonlopun Japanin kisan 5. sijalta ja valmistajien 3. sijalta haastamalla muut.” suunnittelee Valtteri.

Seuraava F1-osakilpailu ajetaan Venäjällä 9.-11.10.2015.

valtteri-bottas-mercedes-gle-2

Lue lisää