Vaaterekkiä etsimässä

Kaupallinen yhteistyö: BEdesign

Olen kirjoittanut aiemmin vaatehuoneestani, joka sijaitsee talomme yläkerrassa. Vaatehuoneen viereen olemme sijoittaneet vaimon kanssa hänen uudelleenverhoilemat nojatuolit, sekä pienen pöydän. Aulan toiseen kulmaan olemme puolestaan ajatelleet mm. pientä sisustussohvaa, johon olemme mallailleet vaihtoehtoja mm. Iskusta ja Boknäsista. Sohvan hankintaa on rajoittanut pelko siitä, että poikamme kurkottelisi sen päältä vahingossa yläaulan kaiteen yli.

Nykyinen vaaterekki sijaitsee vasemmassa reunassa.
Nykyinen vaaterekki sijaitsee vasemmassa reunassa.

Tällä hetkellä kulmaan on päätynyt suhteellisen rimpula vaaterekki, jossa roikkuu sekalainen seurakunta vaatteita. Vaaterekissä roikkuu myös kuivumassa olevat kauluspaitani. Koska jarruttelemme sohvan hankintaa varmasti vielä vuodella, olemme katselleet nykyisen vaaterekin tilalle jotain tyylikkäämpää ratkaisua.

Etsiminen ei ole ollut kovin systemaattista, lähinnä sellaista että pidämme silmät avoinna jos visuaalisesti miellyttävä ja riittävän vankkarakenteinen rekki sattuisi tulemaan vastaan.

Tyylikäs vaaterekki

-- MAINOS --

Nyt eteemme on tullut sattuman kaupalla yksi potentiaalinen vaihtoehto. Ketju sai alkunsa Turusta, jossa kävin viime vuoden puolella haastattelemassa nyt jo lopettaneen Donatellon toisen sukupolven edustajaa, Artturi Elovirtaa. Artturi pyörittää ystävänsä kanssa mediaprojektia nimeltä Funktiå, jonka sivuille eksyin FB-kutsun saattelemana. Funktiåsta bongasin jutun BEdesing-nimisestä yrityksestä.

Surffasin BEdesignin sivuille ja sieltä löysin esittelyn Lume-vaaterekistä, joka iski tajuntaamme. Otin välittömästi yhteyttä yrityksen toimitusjohtaja Cilla Eklundiin ja kyselin lisätietoja. Sain vastaukseksi yrityksen toisen perustajan, Bette Eklundin tarinan siitä mistä naulakko sai alkunsa.

Lumen idea lähti siitä että tarpeeeksi simpeleitä ja tukevia mutta samalla elegantteja vaaterekkejä oli mielestäni vaikea löytää markkinoilta ja halusin luoda jotain sellaista joka sopii moneen kotiin sekä käyttötarkoitukseen. Vaaterekin voi koota kahteen eri suuntaan jonka ansiosta rekki sopii tilaan kuin tilaan ja tuo vaattet esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi vaaterekin pystyputkessa on ns. linssitarra (pehmuste) joka ennaltaehkäisee henkareiden kolinaa (jota usein kuulee). Idea ja lähtökohta tuotteidemme takana on ajattomuus, muunneltavuus, esteettisyys sekä laadukkuus. Lume kuvastaa mielestämme hyvin tätä suunnittelufilosofiaa.

Lume-naulakot hiilenmustana. Kuva: BEdesign
Lume-naulakot hiilenmustana. Kuva: BEdesign

Metallisesta naulakosta on saatavissa kaksi eri kokoa, joista suurempi (155 x 100 x 45 cm) on tarpeisiimme sopivampi. Värivaihtoehtoina ovat hiilenmusta ja valkoinen, joista ensimmäinen puhuttelee tällä hetkellä enemmän. Hintakin on kotimaiseksi tuotannoksi suhteellisen siedettävä, eli noin 400 euroa.

Kirjeenvaihdon lopuksi selvisi vielä yksi positiivinen yhteys; Cilla Eklund on mukana nuorkauppakamaritoiminnassa, mikä sopiikin hyvin nuorelle yrittäjälle. 🙂

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

4 KOMMENTIT

 1. Päädyitte siis ostamaan kyseisen rekin? Törmäsin joskus erittäin siistiin ratkaisuun: Rekki, joka roikkui katosta vaijereiden varassa. Toimii erityisesti, jos on korkea huonekorkeus. 🙂

  • Yläkerran aulaan rekki päätyi, ja silloin tällöin ulos lumihankeen kuvaustelineeksi. 😀

   Olen itse pohtinut vähän vastaavaa viritystä, kunnon ketjuilla kattopalkkeihin kiinni jämäkkä teräsputki.

   PS. Tsemppiä bloggaamiseen, olenkin sitä jo vilkaissut.

 2. Käyhän se kuvaustelineenäkin 🙂

  Kiitos, olin hautonut ajatusta bloggaamisesta jo pitempään ja nyt sitten päätin lopulta siirtyä käytännön toimiin. Vielä olisi hakusessa kunnon kamera, jotta sais parempaa kuvamateriaalia. Millaista kameraa muuten itse käytät?

  • Mulla on käytössä Anttilasta aikanaan alessa ollut Canonin EOS100D. Olen katsomassa kompaktimpaa kameraa, koska tuolloin se kulkisi helpommin matkassa.

   Omat kokemukset bloggaamisesta ovat oikeastaan sellaiset, että välillä tuntuu itsekritiikki nousevan liian korkealle ja menaa sen takia jäädä juttuja kirjoittamatta ja julkaisematta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Asuntomessut 2020: Innostusta ja inspiraatiota

Tuusulan Asuntomessujen viimeinen viikko on startannut. Asuntomessut ovat sujuneet mallikkaasti poikkeusjärjestelyistä huolimatta ja kävijöiden turvallisuuteen korona-aikana on käytetty paljon...

Asuntomessut 2020: esimakua tämän vuoden messuista

Elokuulle siirtyneet Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Tuusulassa. Rykmentinpuistoon on noussut jälleen useita messukohteita, joissa kävijä saa ideoita niin sisustukseen,...

Trendikkään lasiruudukkoseinän persoonallinen versio syntyi Nissinen Design Groupin käsissä

Mitä syntyy, kun yhdistetään unelma trendikkäästä metallikehyksisestä lasiseinästä Nissinen Design Groupin osaamiseen? Lopputulos on uniikki, tarkoitukseensa suunniteltu käsintehty katseenvangitsija,...

Pohjanmaan Kalusteen Loft on löhösohvien Cadillac modernilla ilmeellä

Iskussa yksinoikeudella myytävän Pohjanmaan Kalusteen Loft-sohvalla on kaksi puolta. Massiivisen ja kulmikkaan kuoren alle kätkeytyy hellä syleily, joka tekee...

Näin teen kotona työskentelystä nautinnollista

Kotitoimisto ja etätyö ovat tällä hetkellä arkea lukemattomille suomalaisille, niin myös minulle. Omalla kohdallani "status quo" on kestänyt kahden...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.