Uusi konseptiauto Vision Mercedes-Maybach 6 liikkuu radio-ohjauksella – video

Mercedes esitteli tämän vuoden Pebble Beach Concours d’Elegance -tapahtumassa huikean kauniin luomuksen, Vision Mercedes-Maybach 6 -konseptiauton, joka on kuusimetrinen supercoupé. Konseptiauton tekniikka on täyssähköinen ja oheinen video paljastaa, että autoa on mahdollista ohjata etänä radio-ohjauksella.

Videolla nähdään, kun Maybachia siirretään perävaunuun Playstationin ohjaimen näköisellä radio-ohjaimella ohjaten. Mikäli auto tulee joskus tuotantoon, sen mukana tuskin kuitenkaan tulee tuollaista ohjainta – ehkä autoa käsketään älypuhelimella tai puhekomennoin, kuka tietää.

Kirjoitimme Vision Mercedes-Maybach 6 -konseptista myös tässä artikkelissa.

Aihepiirin uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Tyyliniekan uusimmat