Uusi Ferrarin ratatykki 488 Pista ärjyi Nürburgringillä

488 Pista on Ferrarin uusin erityisesti rata-ajoon suunniteltu urheiluauto ja sen mallinimi Pista tarkoittaakin suomeksi kilparataa.

Pistaa vauhdittaa tyyppinumerolla F154 CB varustettu 3,9 litrainen tuplaturbo V8-moottori, joka tarjoilee takapyörille 711 hevosvoimaa ja 770 Newtonmetriä vääntöä. Pista on myös käynyt läpi laihdutuskuurin ja sen “kisapaino” on vain 1290 kiloa.

Naamioitua Pistaa testattiin taannoin, missäs muualla, kuin legendaarisella Nürburgringin kilparadalla, ja auto näyttää olevan kotonaan mutkaisessa “Vihreässä helvetissä”. Äänet ovat myös kohdallaan, vaikka Pista ei aivan kuulostakaan perinteiselle Ferrarille – äänessä lienee pientä rata-lisää.

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat