Uunista suoraan kotiovelle – prototyyppiauton robotit paistavat pitsaa kuljetuksen aikana

Parhaillaan käynnissä olevassa Las Vegasin SEMA-autonäyttelyssä esiteltiin prototyyppiauto, jonka kyydissä olevat kokkirobotit paistavat pitsat kuljetuksen aikana!

Kyseessä on Pizza Hut -ketjun ja Toyotan yhteinen tutkielma, jossa Toyota Tundran lavalle on asennettu paistopiste, missä kaksi robottia paistaa pitsaa ja ojentaa sen uunituoreena asiakkaalle. Ensimmäinen robotti huolehtii paistamisesta, toinen pitsan leikkaamisesta ja paketoimisesta. Pitsan valmistaminen kestää noin 6-7 minuuttia.

Ajoneuvo on ympäristöystävällisesti vetykäyttöinen Toyota Tundra “PIE Pro”, jota autonomisen liikkumisen sijaan operoi normaali kuljettaja. “The Kitchen”-niminen pitsanpaistoprototyyppi ei ole vielä nähnyt kaupungin katuja, mutta tulevaisuudessa se voi hyvinkin ilmestyä kotiovellesi.

– Etsimme jatkuvasti uusia tapoja saada uuni lähemmäksi kuluttajien kotiovea, sanoo Pizza Hutin Chief Customer & Operations Officer, Nicolas Burquier.

Aihepiirin uusimmat

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Tyyliniekan uusimmat