Tyyliniekan Tampere – suosikkipaikat

Tyyliniekan juuret ovat vahvasti Tampereella ja Pirkanmaalla. Siksi ei olekaan ihme, että Tampere on minulle kaikista tutuin kaupunki, jonka palvelut ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi. On siis aika esitellä omat suosikkini, missä asioin.

Seuraava listaus perustuu omiin kokemuksiini ja käyttäytymiseeni kuluttajana.

Vaateliikkeet

Vaatteiden osalta ykköspaikasta ei ole epäselvyyttä, jonka minut vähänkin tuntevat tietävätkin. Olen leikilläni kuvaillut Pohjanheimoa omaksi olohuoneekseni, jossa käyn lähes joka kerta, kun olen Tampereen keskustassa. Ostoksia teen harvakseltaan, mutta vaatteita on kiva käydä hypistelemässä, ja samalla vaihdan kuulumiset kauppiaana toimivan Hautasen Mikon sekä muun henkilökunnan kanssa. Pohjanheimoa on helppo suositella senkin takia, sillä se on Suomen yksi parhaista miesten vaateliikkeistä vahvalla italialaishenkisellä tyylillä.

Toinen suosikkipaikkani on Pohjanheimolta kivenheiton päässä sijaitseva Kapteenska, jonka country-henkinen tarjonta (no okei, Barbour siellä eniten kiinnostaa) puhuttelee maalla asuvana kohtuullisen paljon. Lisäksi tämänkin yrityksen kauppias, Haaviston Janne, on oikein mukava mies, jonka kanssa on kiva rupatella mistä vaan. Lisäksi häneltä saa takuulla parhaat vinkin Hankoon, jos on sinne päin lomalle menossa.

INCH” on niin ikään vierailemisen arvoinen paikka, koska sieltä löytyy paras street-henkinen valikoima vaatteita ja asusteita. Jos minulta kysytään mistä löytyy parhaat farkut ja kattavin valikoima tennareita, niin silloin kehotan “tuumasta toimeen”. Erityisesti pitää kehua loistavaa palvelua, joka on kaikkien suosittelemieni liikkeiden vahvuus.

Kahvilat ja ravintolat

Koska työskentelen yrittäjänä kotoa käsin, olen hoitanut sosiaalisen puolen käyttämällä säännöllisesti Tampereen kahviloita ja ravintoloita. Kahviloissa suosin nykyään kahta paikkaa, erinomaisen kahvin ja syötävän, sekä sijaintinsa vuoksi. Myös suosikkiravintolani on samalla suunnalla.

Kahviloiden osalla minulla on tasavahva kaksikko, joista toinen on pidemmän aikaa toiminut KAFFILA, sekä tuoreempi tuttavuus HF CakeHouse café. Molemmista saa erittäin hyvää espressoa ja cappucinoa, sekä siihen kylkeen pientä suolaista tai makeaa, jotka vievät kielen mennessään. Näissä paikoissa on myös mukava tehdä etätöitä, eikä henkilökunta katso pahalla työskentelyäni. Toki “vuokraa” maksan olemalla hyvä asiakas. Molemmissa paikoissa on henkilökunta tullut tutuksi ja hymy on herkässä. Tietyllä tapaa näissä paikoissa saa kokea palan Italiaa.

Lounastamisen osalta riippuen missä päin kaupunkia satun kulkemaan, piipahdan tätä nykyään useimmiten 4. vuodenaikaa -ravintolassa, tai sitten rautatieaseman kupeessa sijaitsevassa Ravintola Onni ja Leossa. Kauppahallissa sijaitseva 4. vuodenaikaa on mielestäni Suomen pariisilaisin ravintola, mitä tulee ruokaan, palveluun ja tunnelmaan. Onni ja Leo on niin ikään sympaattinen, välimerellinen ravintola, jossa osataan hyvät maut. Kumpikin ravintola on myös erittäin kohtuuhintainen, joten kulinaristinen elämys ei jää rahasta kiinni.

Kelloliike

Tampereen kelloliikkeiden tarjonta on kaupungin kokoon nähden kohtalaisen kapea ja etenkin kellomerkkien edustus on vaikkapa Turkuun nähden kapea. Tilanne on toivon mukaan paranemaan päin.

Oma ykköspaikkani vierailujen osalta on Pirkan Kello, joka on nostanut profiiliaan viimeisen reilun vuoden aikana, kun kultaseppänä tunnettu Andreasenin Jussi osti sen itselleen. Liikkeestä löytyy mm. Stepan Sarpanevan S.U.F Helsinki -kellomerkin kelloja, sekä DeMotun pilottikelloja – Orista ja Seikoa unohtamatta. Tämän lisäksi Pirkan Kello on yksi harvoista suomalaisista liikkeistä, jotka ovat ottaneet askelia käytettyjen kellojen kaupankäyntiin.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.