Tyyliä saa Suomesta

Syksy on kääntymässä hiljalleen kohti talvea, ainakin lämpömittarin mukaan kun päivälläkin on lämpötila jäänyt paikoin nollan alapuolelle. Tämä antoi minulle hyvän syyn kaivaa talvivaatteet esille ja erityisesti syntisen pehmeästä kashmirvillasta tehdyn päällystakin, jolla taistelen kylmän lisäksi perisuomalaista tummasävyistä pukeutumista vastaan.

Suomesta löytyy laadukkaita vaatteita!
Kun kävin läpi talvivaatetustani, niin tajusin miten paljon tyylikkäitä vaatteita voi ostaa Suomesta kun vaan näkee vähän vaivaa ja tietää mistä niitä voi ostaa. Tästä hyvä esimerkki on ao. asukokonaisuus, joka on kenkiä lukuunottamatta hankittu Suomesta. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua suomalaisten kivijalkojen ja verkkokauppojen tarjontaan.

Pohjanheimosta reilu vuosi sitten ostamani Taglienten kashmirpäällystakki oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kirsi Ahon muokkausten jälkeen se löysi paikkansa ns. edustuspukeutumisessa, jolloin olen pukeutunut pukuun. Kamelinvärisenä se erottuu sopivasti massasta ja eikä sen kanssa ole kylmä koskaan tullut.

Ruskean, harmaan ja sinisen liitto toimii.
Ruskean, harmaan ja sinisen liitto toimii.

Päällystakin alla on Herrainpukimon kaksirivinen mittapuku, joka on ensimmäinen mittapukuni koskaan. Ensikokemusten perusteella voin lämpimästi suositella yrityksen mittapukuja muillekin. Kauluspaita, grenadiinisolmio ja kashmirvillainen kaulahuivi ovat niin ikään Herrainpukimolta.

Asukokonaisuuden viimeistelivät Kämmenen nahkahansikkaat, Mujjon Macbook Folio sekä Tissotin rannekello.

Mitähän se kello oikein on?
Mitähän se kello oikein on?

Mistä vaatteet on hankittu?

Päällystakki: Tagliente (Pohjanheimo)
Puku: Herrainpukimo
Kauluspaita: Herrainpukimo
Solmio: Herrainpukimo
Kaulahuivi: Herrainpukimo
Käsineet: Kämmen
Kengät: Bexley
Sukat: Schoffa
Kello: Tissot (Kultasepänliike Suokko)
Asiakirjakansio: Mujjo (Mukama)

Lue lisää