Bexley tarjoaa rahalle vastinetta

Kaupallinen yhteistyö: Bexley

Bexley on Suomessa luvattoman heikosti tunnettu ranskalainen miesten vaatevalmistaja, joka tarjoaa edullisiin hintoihinsa nähden erittäin hyvää laatua. Bexley tunnetaankin tyylifoorumeilla yhtenä parhaana budjettiluokan kengänvalmistajana, jonka lisäksi yrityksen lepolestit ja vyöt ovat tunnetusti laadukasta tavaraa. Bexleyn tarjonta on kasvanut hiljalleen ja päivittyy sesonkien mukaan, joten edullista laatua etsivälle se on tutustumisen arvoinen toimija.

Kivijalkana kengät

Bexleyn maineen perustana ovat kengät, joita on tarjolla lukuisia malleja. Kenkäfanaatikkojen perusvaatimus täyttyy osassa kengissä, eli ne on tehty ns. goodyear welt -menetelmällä. Menetelmän ansiosta kengän rakenne on sellainen, että esimerkiksi loppuunkävelty nahkapohja voidaan vaihtaa uuteen.

Toisaalta Bexleyn hintaluokan kengissä järkevämpää on yksinkertaisesti puolipohjata loppuun kulunut nahkapohja, joka toimii myös yrityksen blake-rakenteisten kenkien kohdalla. Näin ollen Bexleyn kenkiä ostaessa kannattaa valintakriteereinä käyttää ennemmin ulkonäköä ja käyttötarvetta, kuin rakennetta.

Bexley-Bishop-kengat
Bexley Bishop -kengät mokkanahkaisina sopivat hyvin rennompaan työpukeutumiseen.

Hinnoittelu

Tästä pääsenkin Bexleyn isoon oivallukseen, eli hinnoitteluun. Se on nimittäin yksinkertaisuudessaan toimiva ja ostamaan kannustava. Valtaosa Bexley kengistä maksavat 139 euroa, mutta toisen parin saa 89 eurolla. Kenkien ei tarvitse olla samanlaisia, joten reilulla kahdella satasella saa kahdet kengät.

Määräalennusmekanismi on käytössä monissa muissakin tuotteissa, joka tuo ostajalle säästöä – mutta joka tietysti kasvattaa kertaoston euromäärää ja on näin myös Bexleylle hyvä bisnes.

Suosikkituotteet

Kuten kirjoitin, kengät ovat Bexleyn kivijalka. Itselläni on käytössä kaksi paria Bexleyn kenkiä, toiset goodyear welt -rakenteiset ja toiset blake-rakenteiset, ja olen ollut niihin tyytyväinen. Omalle kohdalle ei ole puuta koputtaen sattunut ns. maanantaikappaleita, joita edullisen massavalmistuksen kengissä ajoittain ilmenee.

Bexleyn italialaistyyppiset cap-toe-oxfordit ovat hyvä valinta tumman puvun kaveriksi.
Bexleyn italialaistyyppiset cap-toe-oxfordit ovat hyvä valinta tumman puvun kaveriksi.

Mustien cap-toe oxfordien käyttötarpeen ollessa tällä hetkellä satunnaista en nähnyt järkeväksi investoida useita satoja euroja yhteen kenkäpariin, joten päädyin Flavio-mallimerkinnän kenkiin. Samaan tilaukseen nappasin myös mokkanahkaiset Bishopit rennompaan työpukeutumiseen.

Kenkien mukaan kannattaa aina ottaa lepolestit, jotka ovat etenkin määräalennuksella suorastaan halpoja.

Suosittelemme

Bexleyn vyöt ovat laadukkaita.
Bexleyn vyöt ovat laadukkaita.

Olen parin vuoden aikana käyttänyt useita Bexleyn vöitä ja ne ovat osoittautuneet käytössä kestäviksi. Etenkin mokkanahkainen vyö on saanut runsaasti käyttöä mokkanahkaisten kenkien suuresta käyttömäärästä johtuen, mutta tämä ei näy vyössä soljen painautumakohtaa lukuunottamatta mitenkään.

Bexleyn tuotteita voi tilata Suomeen verkkokaupasta ja tilaukset tulevat pääsääntöisesti viikon kuluessa.

 

Lue lisää