Tila-auton kuljettaja mokasi huoltoasemalla, harvinainen Lamborghini paloi poroksi

St Louis, Missouri, Yhdysvallat. Useampi goldRushRally-tapahtumaan osallistunut autokunta oli saapunut paikalliselle huoltoasemalle täyttämään janoisien superautojensa tankkeja, kun paikalla ollut tila-auton kuljettaja aiheutti unohduksellaan tulipalon ja yhden harvinaisen Lamborghinin tuhoutumisen.

Tila-auton kuljettaja teki kohtalokkaan virheen ja unohti lähtiessään tankkausletkun kiinni autoonsa. Letku katkesi ja polttoainetta suihkusi vieressä olleen Lamborghini Huracan Performante -superauton päälle. Ilmeisesti superauton kuuma moottori ja -pakoputket sytyttivät roiskuneen polttoaineen palamaan ja harvinainen Lamborghini paloi lohduttoman näköiseksi.

Tietojen mukaan kukaan ei onneksi loukkaantunut onnettomuudessa. Tapaus sattui viime viikonloppuna St Louisissa, Missourissa.

Aihepiirin uusimmat

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Tyyliniekan uusimmat