The Watch Show Finland 20.5.2017

Suomalainen kelloharrastajaskene kokoontuu isolla joukolla 20. toukokuuta Helsinkiin The Watch Show Finland -tapahtumaan, jonka vetonauloina ovat suomalaiset eturivin kellontekijät Kari Voutilainen, Stepan Sarpaneva, Torsti Laine ja Ville Hänninen.

Vahvistettujen huhujen mukaan paikalla julkistetaan useampia kellouutuksia.

Kattilahallissa järjestettävä tapahtuma kokoaa edellä mainittujen herrojen lisäksi koko joukon suomalaisia kelloalan toimijoita, ja etenkin käytettyjen arvokellojen myyjiä – kuten Kellokonttori ja Ranneaika – on saatu runsain mitoin paikalle. Ulkomaisista huippunimistä paikalle on tulossa legendaarinen sveitsiläinen kellontekijä Paul Gerber, jonka vierailua suomalaisessa kelloalan tapahtumassa voidaan pitää lähes ainutlaatuisena.

Tyylikkään elämän jäljillä

Tapahtumakonseptissa on huomioitu myös tyylistä ja tyylikkäästä elämästä kiinnostuneet, sillä paikalla ovat mm. BMW Suomi, kenkäbrändi Saint Vacant, Suomen parhaaksi suutariksi mainittu Juho Erving, Bang & Olufsen Helsinki – sekä Kameratori, jonka osastolla voi ihailla aina niin tyylikkäitä Leican kameroita.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimiva Kelloharrastajat Suomi -yhteisö pyörittää päivän aikana omaa loungea, jossa on esillä mm. Kelloharrastajat x FatCloth –kellotaskuliinan uusin malli.

The Watch Show’n ohjelmasssa on mm. upeista kellokuvistaan tunnetun Harri Kivisen kellokuvauksen workshopit, joihin kannattaa osallistua mikäli haluaa kehittyä nimenomaan kellojen kuvaamisessa ja kellokuvien käsittelyssä.

Mies show’n takana

The Watch Show Finlandin primus motorina toimii helsinkiläinen Ville Arzoglou, joka on saanut ensikipinän rannekelloihin isältään. Kaikki lähti halvasta Swatchin kellosta, josta taudinkuva on kehittynyt normaaliin tapaan aikuisiällä hankittuun ensimmäiseen arvokelloon. Tämän jälkeen kellot veivät miehen mennessään ja alan perusteos Kellomies on luettu hiirenkorville.

Ensimmäinen arvokelloni oli Omegan Seamaster, jonka ostin Sepän Viisarista. Kello on edelleen tallessa.

Ville Arzoglou on The Watch Show'n isä.
Ville Arzoglou on The Watch Show’n isä.

Alkuinnoitus The Watch Show’n järjestämiseen tuli Villen puolisolta, joka oli näkökulmasta riippuen saanut tai joutunut seuraamaan Villen kellointoilua vuosien ajan. Villen omien sanojen mukaan puoliso halusi kehittää hänelle kelloihin liittyvää puuhaa välttyäkseen loputtomalta kellojuttujen tulvalta. 😀

Idea kelloaiheisesta tapahtumasta hautui jonkin aikaa ja kun pohjalla oli vankka kokemus polkypyöräbisneksestä ja tapahtumien järjestämisestä, syntyi päätös The Watch Show’n järjestämisestä varsin nopeasti joulun tietämillä. Tämän jälkeen asiat ovat edenneet nopeasti.

Tapahtuman yhtenä tarkoituksena on tarjota suomalaisille kelloalan toimijoille uudenlainen markkinointikanava kelloista kiinnostuneiden kuluttajien tavoittamiseen.

Watch Show Finland on tarkoitettu laajalle yleisölle, jonka markkinoinnissa on haluttu ensimmäisenä vuonna tavoittaa erityisesti kelloharrastajat. Tapahtuma on luonnollisesti avoin kaikille muillekin, joten tarjolla on lifestyle-toimijoita ja ohjelmaa kelloalan ulkopuolelta.

Toivon, että kävijät muistavat The Watch Show’n fiiliksen ja tunnelman. Olen tehnyt tapahtumaa rakkaudella yhteistyökumppaneiden ja ystävien tuella, joten kyseessä ei ole yhden miehen show.

Liput myynnissä nyt

The Watch Show Finlandiin odotetaan noin 400 kävijää ja tapahtuman luonteesta johtuen 20 euron arvoiset liput myydään etukäteen. Voit hankkia oman lippusi täältä.

The Watch Show Finland 2017

The Watch Show Finland
20.5.2017 kello 10-19
Kattilahalli, Helsinki
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki
www.thewatchshow.fi

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Uuden Skoda Octavia RS:n bensa- ja dieselversiot esiteltiin – myös nelivedon saa lisähintaan TDI:hin

Uusi Skoda Octavia RS näki päivänvalon jo keväällä, mutta tuolloin esiteltiin vasta iV-pistokehybridiversio. Nyt valikoima täydentyy perinteisemmillä bensa- ja...

Jättimunuaiset ja manuaalivaihteisto vakiona – uusi BMW M3 ja M4 esitellään syyskuussa

Nykyinen G20-korimallia edustava 3-sarjan BMW tuli markkinoille reilusti yli vuosi sitten, ja jättimunuaisilla höystetty 4-sarjan kaksiovinen coupé-versiokin on jo...

Legendaarinen AC Cobra tekee paluun – tarjolla myös täyssähköinen versio

Legendaarinen 60-luvulla ensimmäisen kerran esitelty urheiluauto AC Cobra tekee paluun markkinoille, mutta tällä kertaa V8-moottorin tilalle on tarjolla sähkömoottori. Ensimmäisen...

Tyylillä asfalttiviidakkoon – kasvojenkohotuksen saaneen Bentley Bentaygan erottaa parhaiten takapäästä

Katumaasturien suosion puolesta puhuu monta asiaa. Yksi niistä on se, että jopa Bentleyn myydyin malli edustaa nykyään tätä kategoriaa....

Audin suosikki-SUV sai faceliftin – uutta nokkaa täydentävät perässäroikkujia varoittavat takavalot

Audin suosittu Q5-katumaasturi on edennyt tätä nykyä toiseen sukupolveensa, joka on ollut markkinoilla kolmisen vuotta. Nyt SUV saa faceliftin,...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...