The Watch Show Finland 20.5.2017

Suomalainen kelloharrastajaskene kokoontuu isolla joukolla 20. toukokuuta Helsinkiin The Watch Show Finland -tapahtumaan, jonka vetonauloina ovat suomalaiset eturivin kellontekijät Kari Voutilainen, Stepan Sarpaneva, Torsti Laine ja Ville Hänninen.

Vahvistettujen huhujen mukaan paikalla julkistetaan useampia kellouutuksia.

Kattilahallissa järjestettävä tapahtuma kokoaa edellä mainittujen herrojen lisäksi koko joukon suomalaisia kelloalan toimijoita, ja etenkin käytettyjen arvokellojen myyjiä – kuten Kellokonttori ja Ranneaika – on saatu runsain mitoin paikalle. Ulkomaisista huippunimistä paikalle on tulossa legendaarinen sveitsiläinen kellontekijä Paul Gerber, jonka vierailua suomalaisessa kelloalan tapahtumassa voidaan pitää lähes ainutlaatuisena.

Tyylikkään elämän jäljillä

Tapahtumakonseptissa on huomioitu myös tyylistä ja tyylikkäästä elämästä kiinnostuneet, sillä paikalla ovat mm. BMW Suomi, kenkäbrändi Saint Vacant, Suomen parhaaksi suutariksi mainittu Juho Erving, Bang & Olufsen Helsinki – sekä Kameratori, jonka osastolla voi ihailla aina niin tyylikkäitä Leican kameroita.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimiva Kelloharrastajat Suomi -yhteisö pyörittää päivän aikana omaa loungea, jossa on esillä mm. Kelloharrastajat x FatCloth –kellotaskuliinan uusin malli.

The Watch Show’n ohjelmasssa on mm. upeista kellokuvistaan tunnetun Harri Kivisen kellokuvauksen workshopit, joihin kannattaa osallistua mikäli haluaa kehittyä nimenomaan kellojen kuvaamisessa ja kellokuvien käsittelyssä.

Mies show’n takana

The Watch Show Finlandin primus motorina toimii helsinkiläinen Ville Arzoglou, joka on saanut ensikipinän rannekelloihin isältään. Kaikki lähti halvasta Swatchin kellosta, josta taudinkuva on kehittynyt normaaliin tapaan aikuisiällä hankittuun ensimmäiseen arvokelloon. Tämän jälkeen kellot veivät miehen mennessään ja alan perusteos Kellomies on luettu hiirenkorville.

Ensimmäinen arvokelloni oli Omegan Seamaster, jonka ostin Sepän Viisarista. Kello on edelleen tallessa.

Ville Arzoglou on The Watch Show'n isä.
Ville Arzoglou on The Watch Show’n isä.

Alkuinnoitus The Watch Show’n järjestämiseen tuli Villen puolisolta, joka oli näkökulmasta riippuen saanut tai joutunut seuraamaan Villen kellointoilua vuosien ajan. Villen omien sanojen mukaan puoliso halusi kehittää hänelle kelloihin liittyvää puuhaa välttyäkseen loputtomalta kellojuttujen tulvalta. 😀

Idea kelloaiheisesta tapahtumasta hautui jonkin aikaa ja kun pohjalla oli vankka kokemus polkypyöräbisneksestä ja tapahtumien järjestämisestä, syntyi päätös The Watch Show’n järjestämisestä varsin nopeasti joulun tietämillä. Tämän jälkeen asiat ovat edenneet nopeasti.

Tapahtuman yhtenä tarkoituksena on tarjota suomalaisille kelloalan toimijoille uudenlainen markkinointikanava kelloista kiinnostuneiden kuluttajien tavoittamiseen.

Watch Show Finland on tarkoitettu laajalle yleisölle, jonka markkinoinnissa on haluttu ensimmäisenä vuonna tavoittaa erityisesti kelloharrastajat. Tapahtuma on luonnollisesti avoin kaikille muillekin, joten tarjolla on lifestyle-toimijoita ja ohjelmaa kelloalan ulkopuolelta.

Toivon, että kävijät muistavat The Watch Show’n fiiliksen ja tunnelman. Olen tehnyt tapahtumaa rakkaudella yhteistyökumppaneiden ja ystävien tuella, joten kyseessä ei ole yhden miehen show.

Liput myynnissä nyt

The Watch Show Finlandiin odotetaan noin 400 kävijää ja tapahtuman luonteesta johtuen 20 euron arvoiset liput myydään etukäteen. Voit hankkia oman lippusi täältä.

The Watch Show Finland 2017

The Watch Show Finland
20.5.2017 kello 10-19
Kattilahalli, Helsinki
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki
www.thewatchshow.fi

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Retrotyyliä uuteen Porscheen – tässä 911 Targassa on jopa vakosamettiset penkit

Porsche on esitellyt viime vuosina monia erikoismalleja, joiden inspiraatio on haettu menneiltä vuosikymmeniltä. Nyt tähän joukkoon liittyy upouuden 911...

Automaailman ikonin ensimmäinen EV malli markkinoille aikaisintaan 2025

Ferrarin tehdessä julkistuksia automaailmassa katseet ovat siirtyneet melko nopeasti merkin edesottamusten suuntaan. Nyt Ferrari, tuo automaailman yksi ikonisimmista merkeistä...

Yllytyshullut sähköautoilijat Lapissa

”Sähköautolla ei pääse Lappiin” on lause, joka saa sähköautoilijan miettimään että joko taas. Todellisuudessa harva ajaa Lappiin edes joka...

Tässä naamassa riittää sulattelemista – uuden BMW 4-sarjan ensimmäiset kuvat vuosivat julkisuuteen

BMW:n klassinen munuaismaski on muuttunut viime vuosina yhä suuremmaksi erityisesti isojen mallien, kuten 7-sarjan ja X7:n keulalla. Ne eivät...

Tyyliniekka LIVE: Kello käy -vieraana Joona Vuorenpää – lähetys alkaa 2.6.2020 kello 19

Tyyliniekka LIVE: Kello käy on Youtubessa tiistaisin kello 19 suorana lähetettävä ohjelma, jossa käsitellään kelloalan uutisia ja ilmiöitä. Lähetyksen...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...