Teslan tuotanto uuteen ennätykseen

Teslan mainio vire jatkuu. Päättyneen kvartaalin aikana valmistettiin Teslan ilmoituksen mukaan yli 80 000 sähköautoa. Tuotannosta suurin osa on Model 3 -mallia, joita lipui tuotantolinjalta ulos liki 55 840 kpl. Myös kalliimpien Model S ja Model X mallien kysyntä jatkui hyvänä, näitä valmistettiin yhteensä 26903 kpl.

Jutut Teslan ongelmista voi viimeistään nyt heittää romukoppaan. Kuluneen vuosineljänneksen aikana Model 3 -mallia tuotettiin saman verran kuin koko alkuvuonna. Tuotannon painottuessa nelivetomalleihin päästiin moottoripaketeissakin yli 10 000 kpl viikkotuotantoon. Tavoite valmistaa 10 000 autoa viikossa on entistä lähempänä.

Teslan Model 3:n kysyntä jatkuu kovana Amerikassa. Euroopan toimitukset antavat vielä odottaa itseään, mutta ensimmäiset autot pitäisi saada vanhalle mantereelle ensi vuoden alkupuoliskolla. Jos varaus on jo sisällä, niin vuoden päästä voi Kolmosen rattiin päästä Suomessakin.

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat