Teslan futuristiseen Cybertruck-sähköautoon kehitetään monipuolista asuntomoduulia

Harva automalli on aiheuttanut samanlaista hysteriaa, kuin edelleen tuloaan tekevä Tesla Cybertruck. Nyt siihen on visioitu jo omaa asunto-osastoa lavalle asennettavaksi.

Siihen voi mennä vielä hetki aikaa, ennen kuin asiakkaat pääsevät kruisailemaan omalla Cybertruckillaan. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt villinnäköiseen ja suorituskykyiseen sähköautoon kohdistuvaa suurta mielenkiintoa. Itse asiassa ympäri maailmaa osa innokkaista ihmisistä on jo sortunut valmistamaan omat versionsa Cybertruckista, koska Tesla ei sellaisia ole vielä myyntiin saakka saanut. Myös ulkopuoliset yritykset ovat jo kilpaa suunnitelleet omia lisävarusteita autoa varten. Eräs eksoottisimmista on FORM-yrityksen muunnelma.


Tesla Cybertruck micro-home camper muuttaa auton omaksi pieneksi matkayksiöksi, joka saa virtansa aurinkopaneeleista. Yrityksen mainosvideolta ja promokuvista käy kuitenkin ilmi, että kyseessä ei ole aivan perinteinen asuntomoduuli. Kyseessä on iso muunneltava laatikko, joka voidaan asentaa Cybertruckin lavalle. Keksinnön nerokkuus piilee siinä, että tilankäyttö ei ole rajoitettu ainoastaan Teslan lavan määräämiin puitteisiin.

Kun varustuksen aukaisee täyteen laajuuteen, sisätilojen suuruudeksi saadaan vajaat seitsemän neliömetriä, mikä on paljon puhuttaessa lava-autoon pohjautuvasta matkailuosastosta. Varustukseen kuuluu nukkuma-alue, pieni keittiö, liikuteltava wc ja seinään kiinnitettävä suihku. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu paljon monipuolista säilytystilaa.


Laitteisto saa virtansa auton katolla sijaitsevasta 400 wattisesta aurinkopaneelijärjestelmästä, jonka virtaa voidaan käyttää myös itse Teslan voimanlähteenä. FORM ottaa jo ennakkotilauksia vastaan asuntomoduulistaan. Tarkoitus on valmistaa tuotetta rajattu 500 kappaleen erä. Moduulin lähtöhinta Yhdysvalloissa on 69 500 dollaria.

Suosittelemme

LähdeInsideevs

2 KOMMENTIT

  1. Varmaan olet tutustunut myös cyberlandr:in suunnittelemaan majoitteeseen. FORM:n versiossa pistää silmään kuljetus asennossa koko ja majoitus käytössä sivuteltat voivat olla aika arat tuulelle. FORM on myös kalliimpi kuin cyberlandr.

  2. Mikä etu noissa palapelimajoituksissa on asuntovaunuun nähden? Pienempi kulutus siirtymillä vai onko ne vain jotakin kattoteltan ja pienen asuntovaunun välistä?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat