TeslaBjorn Jokamiehen haastattelussa

Jokamies vieraili Tesla Club Finlandin syyskuun kuukausitapahtumassa Kirkkonummella ja sai haastatteluun maailman tunnetuimman sähköautotubettajan, norjalaisen TeslaBjørnin. Katso videolta TeslaBjørnin mietteet siitä, miten sähköauto muuttaa tulevaisuutta ja ajotottumuksiamme.

TeslaBjørnin mainio kanava löytyy Youtubesta.

Aihepiirin uusimmat

ELegend EL1 driftaa kuin 1980-luvun B-ryhmän rallitykki – lähes 900 000 euron sähköauton esikuvana palvelee Audin pätkä-Quattro

Pari vuotta sitten julkisuuteen putkahteli luonnoskuvia ELegend EL1 -nimisestä sähköautosta, jonka oli tarkoitus toimia 1980-luvun Audi Sport Quattron modernina tulkintana. Monista vastaavista projekteista ei ole kuultu ensimmäisen lehdistötiedotteen jälkeen enää mitään, mutta ELegendin kohdalla asia on onneksi toisin.

Volkswagen esitteli yli 550-heppaisen sähkösedanin – ID.X Performance uhkaa kuitenkin jäädä pelkäksi tutkielmaksi

GTI-fanit häädettiin Itävallan Wörtherseen rannalta kestävän kehityksen nimissä, mutta Volkswagenin ID-sähkömallien omistajat saavat sentään kokoontua paikallisesti päästöttömästi Sveitsin Locarnossa. Tapaamisen kohokohta valmistajan puolelta oli varsin yllätyksellinen konseptiauto.

Lotuksen sähkösedan tuotiin julkisuuteen – yli 900-hevosvoimainen Emeya kiihtyy nollasta sataan alle 2,8 sekunnissa

Lotuksen ydinosaamista ovat perinteisesti olleet kevyet urheiluautot, mutta kiinalaisen Geely-konsernin alaisuudessa Lotuksenkin on täytynyt ottaa uusi suunta. Eletre-crossoverin jälkeen julkisuuteen tuotiin Emeya-nimen saanut sähkösedan, jonka tuotanto starttaa ensi vuonna.

Peugeot julkaisi tiiserin uudesta E-3008:sta – pikapuoliin esiteltävä sähkö-SUV perustuu täysin uudelle rakenteelle

Münchenin autonäyttely on ollut käynnissä tällä viikolla, mutta Peugeotia siellä ei nähty. Ranskalaismerkki esittelee sen sijaan vasta ensi viikolla uuden E-3008:n, josta julkaistiin jo alkupalana pieni tiiserivideo.

Tyyliniekan uusimmat