Tässä on Hondan uusin ase avolavamarkkinoille

Honda julkisti Detroitissa uuden Ridgeline avolava-auton. Kyseessä on täysin uusi malli, joka omaa matalamman profiilin, suuremman kopan ja uutta tekniikkaa.

Vanhaan malliin verrattuna, 2017 Ridgeline on noin 14 senttiä leveämpi ja reilu kymmenen senttiä edeltäjäänsä pidempi. Pickupin pohjana on käytetty uutta ACE-rakennetta, muiden valmistajien suosiman tikapuurakenteen sijaan.

Myös lavalla on nyt enemmän tilaa ja maksimi kuorma on peräti 725 kiloa. Lavan pohja on suojattu naarmuuntumista vastaan ja takalauta aukeaa sekä alas että sivulle. Lavalta löytyy myös lukittava laatikko, jonne voi jemmata työkalut tai muuta mukavaa.

Ohjaamosta löytyy sähköisiä varusteita, kuten kuusikaiuttiminen, 540 wattinen hifi-järjestelmä ja neljänsadan watin invertteri. Tämän päivän vaatimusten mukaisesti, viihdekeskuksesta löytyy myös Android Auto ja Apple Car Play -systeemit.

Konehuoneessa peuhaa 3.5 litrainen suorasuihku i-VTEC V6 -moottori ja sen jatkeena on kuusinopeuksisen automaattivaihteisto. Honda kehuu Ridgelinen omaavan luokkansa parhaan kiihtyvyyden ja polttoainetalouden – hyvä yhdistelmä!

Lue lisää