TAG Heuer Carreran 60. juhlavuoden kunniaksi Genevessä julkaistiin huikea joukko uusia Carrera-malleja

Watches & Wonders 2023

Geneven Watches & Wonders -messut toivat vaikuttavan määrän uutta TAG Heuerille, kun TAG Heuer Carreran 60-vuotisjuhlan kunniaksi mallistoon julkistettiin runsaasti uutta. 

Vuonna 1963 kun Jack Heuerin mieleen palasivat tarinat Carrera Panamericana -autokilpailusta, jota oli järjestetty 50-luvulla. Kilpailu kiellettiin viiden vuoden jälkeen liian vaarallisena sen vietyä 27 ihmisen hengen, mutta Jack Heuerille tarinat kilpailusta edustivat kaikkea mitä hän halusi kellonkin edustavan. Moottoriurheilun kiivasta luonnetta kuvastaakseen hän loi Heuer Carrera -kellon, jonka historia on silkkaa legendaa ja korkeaoktaanisen polttoaineen käryä.

Nimi Carrera oli helppo ääntää ja siinä yhdistyivät vauhti ja vaaran tunne. Sen suunnittelu lähti liikkeelle helposta luettavuudesta myös nopeassa vauhdissa ja edelleenkin yksi sen tyylipiirteistä on selkeä taulu, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

Nyt 60 vuoden iän saavuttanut kello on yksi TAG Heuerin suosituimmista mallistoista ja juhlavuoden kunniaksi julkaistut kellot lisännevät vettä myllyyn. Tässä lyhennelmä uusista malleista, joskin jokainen julkaisu saa myös oman artikkelinsa.

TAG Heuer Carrera Chronograph

Ikoninen Carrera Chronograph sai kolme uutta julkaisua, Chronograph Glassbox, Chronograph Timeless ja Chronograph Tourbillon. Osoituksena TAG Heuerin horologisesta osaamisesta Carrera on saatavilla myös tourbillon-koneistolla. Malliston laidat syvenevät.

Lue tarkempi artikkeli täältä: TAG Heuer Carrera Chronograph-mallistoon julkistettiin täyslaidallinen uutta Genevessä

Suosittelemme

TAG Heuer Carrera Date

Hivenen vintage-henkinen kolmikätinen kalenterillinen allrounderi joka kuitenkin kantaa Carreran perimää ja on neljällä värivaihtoehdollaan räväkkä kannanotto. Kooltaan siro 36 millimetrinen kello sopii kenelle tahansa, joka haluaa tehdä tyylistään numeron.

Lue tarkempi artikkeli täältä: TAG Heuer Carrera Date on iskukykyinen, arkikello joka valloittaa väreillä

TAG Heuer Carrera Plasma

Viime vuonna laboratoriotimanteilla koristeltu TAG Heuer Plasma sai 60-vuotisjuhlan kunniaksi uuden mallin seurakseen. Juhlavuoden kellossa erikoishiottuja laboratoriotimantteja on vielä enemmän istutettuna anodisoituun alumiinikuoreen.

Lue tarkempi artikkeli täältä: TAG Heuerin kirkkain kärki on Carrera Plasma ja sen käsittämättömän korkea teknologia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat