TAG Heuer Carrera Date on iskukykyinen arkikello joka valloittaa väreillä

Watches & Wonders 2023

Genevessä Watches & Wonders -messuilla julkistetut TAG Heuer Carrera -mallit vievät mallistoa moneen eri suuntaan. Yksi yllättävimmistä on samalla ylellinen ja arkikäyttöön sopiva kolmikätinen Carrera Date-malli, joka tarjoillaan neljällä eri väriversiolla.

Suomalaiseen makuun nämä kellot tulevat olemaan erittäin houkuttelevia, kunhan näitä saadaan pohjoisen kellokansamme ulottuville. Kooltaan solakka unisex koko 36 millimetriä sopii niin miehille kuin naisille ja sillä on Carreran historiassa myös oma luonteva paikkansa. Jack Heuerin alkuperäinen visio 1960 luvun alussa painettiin juurikin 36 millimetrin kokoiseen runkoon.

TAG Heuer Carrera Date on ilman kronografia valmistettuna Carreran uusi muotoilusuunta. Carreran luonne ja ulkomuoto on kuitenkin saatu vangittua tähän kolmikätiseen siroon kelloon, joten se on pikkutaulujen puutteesta huolimatta selvästi tunnistettava. Noin kolmen tuhannen euron hintaluokassa se on houkutteleva vaihtoehto TAG Heuer -faneille jotka eivät niin paljoa piittaa ajanotosta.

Eri värivariaatiot ovat onnistuneita. Viime vuosien trendejä peilaten, valittavana on kaksi räiskyvämpää yhdistelmää. Säkenöivä pinkki hopeisilla osoittimilla ja indekseillä sekä pastellinvihreä keltakultaisilla yksityiskohdilla. Sinisen ja ruusukullan yhdistelmällä sekä hopean ja keltakullan yhdistelmillä lienee omat faninsa, mutta ennusteeni on kahden räväkämmän yhdistelmän olevan kiinnostavampia suuren yleisön silmissä.

Suosittelemme

Arkikäyttöön soveltuvasti kellon kiinnitettyihin indeksit ja osoittimet ovat myös SuperLumiNovalla luminoitu ja kello on yöaikaan luettavissa. Kello kuuteen sijoitettu kalenteri-ikkuna on selkeälukuinen ja jättää tauluun symmetrisen ilmeen. Kellossa on 50 metrin vesitiiveys ja safiirilasi.

Koneistona kellossa on TAG Heuerin Calibre 7 Automatic, joka pohjautuu ETA 2892-A2 koneistopohjaan. TAG Heuerin käsittelyssä siitä on saatu irti 56 tuntia käyntivaraa. Kellon mukana toimitetaan TAG Heuer -kuljetusboksi.

Kaikkiaan, uudet Carrera Datet ovat helposti lähestyttäviä entry-level kelloja, jotka avaavat tien TAG Heuerin maailmaan. Se ei pyrikään olemaan suurinta ja kauneinta vaan mahdollisimman hyvin käteen sopiva allrounder joka tuo TAGit monien ulottuville. Ennustan tästä suurta menestystä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat